Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs
üzenetére
"A sztereó rendszert azért engedtem el, mert ott száll el csak igazán az ár!"
Sajnos nem vagyok járatos benne, de - ill. éppen az előbb említett okból - én futnék egy kört ezzel a sztereó vonallal. Első körben ebben a két topic-ban kérdezném meg a szakikat: HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek, HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás. Aztán pedig - attól függően, hogy mit ajánlanak - szétnéznék egy-két boltban és a HardverAprón (lehet egy hifista által "levetett" rendszerrel jobban jársz, mint egy akármilyen bt.-s hangszóróval).#14330 hcol7
Nézd, elégedett a hangszórójával, és szereti. Ennek ellenére tisztában van a korlátaival (a mélyek). Én is szoktam marketingelni a Motion+ -om, ha épp olyan érdeklődő jelenik meg itt a topic-ban, akinek szerintem beválna.
Én csak annyit mondtam, hogy sajnos - minden igyekezete ellenére - egy mobilos v. egy picit komolyabb külső, de mono mikrofon (nem tudom mivel lett felvéve az ominózus videó) édeskevés az ilyen összevetésekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő