Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... túl sok teljesítményt visz el a mély basszus a szerény 30W-ból."
Akkor a te hangszóród - ha kevés a Boom hangereje, ill. a mélyek helyett inkább előbbire lenne szükséged - a Motion Boom Plus. Az k. hangos, és mélyben kb. ugyanazt tudja, mint a kistesó." ... valami EQ appal megkerülöm a gondot ... " - a gyárival nem sikerült?
"A JBL-ek (...) nem túl mély basszusra ráerősítenek ... " - hát, nem tudom melyik JBL-re gondolsz, de azoknál amiket én hallottam, pont nem ez a helyzet (szerintem). Eleve mélyre mennek, és azt a mélyet is lehet még feljebb srófolni (pl. Partybox-ok) annyira, hogy a végén már fájjon.
" ... vissza kell venni a mélyből nagyobb hangerőn, vagy torzít ... "
Érdekes. Torzításról eddig nem olvastam / hallottam. Még carl18 is azt írta, hogy nem tapasztalt ilyet.Ütemidő: el kell fogadni, hogy már egészen pici "mély többlet" rengeteg energiát felemészt. Ezzel én spec. úgy vagyok, hogy inkább szóljon jobban (és megtámogatom egy powerbank-al ha kell) mint fordítva. Fordítva ez nem lehetséges (több, de legfőképp mélyebb basszus, ha arra a hangszóró alapból (!) nem képes).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi