Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
Hogy kell fw-t frissíteni?
Van valamilyen flesh-elős progi (benne van a pack-ban), mellette a firmware. USB-én rádugod a gépre → észleli → betallózod az fw.-t, majd megnyomod a gombot, és vársz → done.
Hasonlót csináltam már Tribit hangszórónál. Nem egy "rocket science", de tény hogy az OTA után nagyon kőbalta.ui: itt a link és úgy látom ott a leírás is ...
-
silver10
aktív tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Úgy hogy ne a tüzépen végezze.
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ArchiCAD és Artlantis topik
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyra fordítva. Én nem találtam, sem videós, vagy leírt instrukciókat a világhálón ezzel kapcsolatban. A helyedben egyenlőre még gondolatban is hanyagolnám ezt a kábeles update dolgot. Főleg, hogy megelégedéssel használod, tesztelgeted. Eléggé körülményes, ha tényleg nincs OTA update megoldása. Addig biztos várnék, míg Oluvnak, vagy más releváns személynek nincs ilyen témáju videója felrakva.