Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13853 üzenetére
"A Bang viszont egy új szerzemény és nem tűnik rossznak"
Az old school JBL Xtreme 1 ellen nem állja meg a helyét, szóval jónak se nevezzük!
Tronsmart Bang VS JBL Xtreme
A videó alapján teljes mértékbe tudom hova lehet ezt besorolni.
Olyan semmilyen a hangja, a basszus is nagy 0. Tisza hars a hangja, ezt hallanom se kell élőbe és már tudom hogy rossz.Dockin D Fine>JBL Xtreme>>>Tronsmart Bang.
Teljesen egyértelmű az erősorrend.Amúgy ha hazai piacról kéne valami akkor inkább ott az Evolveo (W-King D8) Alternatívája. Én ilyen áron nem kockáztatnák, a biztosat nem cserélném a bizonytalanra.
Vagy veszel valamit ami vagy jól szól vagy nem, vagy vásárolhatsz olyat ami garantáltan megállja helyét a piacon.Kíváncsi vagyok a Tronsmart Bangra, de nekem ez pénzt nem ér főleg nem 34E forintot. Túl drága tanuló pénz, na meg túl sok hangszórót hallottam ami kiábrándította a ízlésem.
+ ha már hangszórót ajánlasz szerintem ne más kárára tedd, ha valamivel nincs tapasztalatod, jött ide egy tag aki vásárolni akar.
Lehet berendeli azt a hulladékot és ha véletlen elégedetlen lesz meg majd a topikot köpködni hogy szart ajánlottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest