- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13477 üzenetére
Szerintem nem is fogsz tesztet találni, bár ki tudja lehet teljes mértékben ugyan az. Csak Evolveo helyett Trashmart van rányomtatva, de valahogy Trons..smart dolgot nem fogok venni.
Az eddigi tapasztalataim alapján semmi esetben se vennék tőlük semmit. Az Evolveo ami unokaöcsémnek van azért első benyomásra is elég jó teljesítményt mutatott.
Én pár napja/hete pár hallottam egy JBL GO 3-at, jött pár fiatal velem szembe lestem is honnan szól a zene. Voltak mélyek és szép tiszta hangzás, meglepetésemre egy piros JBL GO3-ról szólt a zene.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
De lehet veszek egy JBL Go2-et próba gyanánt, hardverapron egy tag árulja 5500-ért. Sokat nem kockáztatok vele, kicsi szép és kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest