Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Rákérdeztem az említett "Dominik műhelye" csatornának a FB csoportjában. Ezt a választ kaptam: "Vagy az alap órajelet előállító kristály oszcillátor hibásodott meg (ritka, de nem lehetetlen) vagy a processzor ami nem javítható, csak teljes alaplap cserével"
Na most ennek az első felével nem tudok mit kezdeni, mert nem is értem
Alaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra. Amúgy így 3 év után kellett megtudnom, hogy van reset gomb a hangfalon. Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincsen. De igenis van, csak jól elrejtve az AUX bemenet mélyére

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Alaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra.