- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
asdf74 #11698 üzenetére
"Szoftverben fél hangerőre volt belőve és a teló hangerejét változtattam fel-le."
Kapcsold be az absolute volume-ot a telefonodon / tableted-en, és felejtsd el ezt a szerencsétlen állítgatást.
Én egyébként nem tapasztaltam semmilyen változást.#11699 Meridius11
Nem vagyok tisztában az árakkal, de a Soundcore 3 valahol a Xsound Go-val van pariban. A MaxSound Plus - hiába régi - de még mindig egy nagyon jó hangszóró. Én picit már kezdem bánni, hogy lecseréltem (ld. pár hsz.-el korábban). Egyébként lehet a Soundcore 3 is érintett abban, amit korábban írtam. Szóval én most a Motion+ -on kívül nem merek más Anker / Soundcore hangszórót ajánlani. Addig biztosan nem, míg el nem ismerik a hibát, és ki nem javítják azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest