- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #11169 üzenetére
Értem köszi, ezek szerint bármi lehet,é és az ellenkezője is.
Régebben nem emlékszem, hogy csinálta-e, mióta vettem a 250-est, azóta nem használom. Csak most kaptam egy párt mellé, gondoltam jó lesz összelinkelni (persze, hogy a 100-ast nem lehet, max kábellel), de ha már itt volt kipróbáltam. Arról előre mondták, hogy ezt csinálja, de az én régimet kipróbálva meg... szintén zenész.
Remélem az akksi azt, mivel mindkettőben igen rövid üzemidejű már. (csinálhat ilyet, hogy töltőn is kevés áramot ad le?)
A telefon is lehet az oka (az enyém Armor3), de akitől kaptam, az övével is csinálta. Ennek, és annak, hogy egyszerre mindegyik hozzám tartozóban minden hangszóró behal, kis esélyét látom.Marad az aksi, meg hogy ezek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest