Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10739 üzenetére
Mondjuk úgy hogy a zenék talán 20% de képes rajta torzítani teljes hangerőn. Főként azért meglepetés, mert volt egy pár hangszóróm, de a Divoom onbeat 500 ami klasszisokkal olcsóbb kategória se torzítot maxon.
Igen azt a Anker én is néztem a motion boom nekem is fent áll mint választási lehetőség!
Talán a W-king D8/9 amit lehet kipróbálnák.
Vagy egy Onyx 7 ?Ha jön egyser.
Csak unokaöcsém kapot egy 30 wattos W-king D8 mini alternatívát. minit szülinapjára, és az állam fogtam teljes hangerőn milyen jól szól a méretéhez képest és nem torzítot. Erre fel nekem itt van a majd 3X drágább D Fine + ami teljes hangerőn vagy ahhoz közeli állapotban igen szépen torzít jó pár zenénél.
A Fő gond hogy kicsit bőngésztem az amazon véleményeket is, és nem én vagyok az egyedüli a problémával, sokan írtak nem túl jókat magáról a Dockinról.
Persze inkább csak az a szomorú hogy lényegében élőben jön elő egy hangszóró milyen is valójában.Most azért van rossz szájízem, mert ez a torzítás dolog engem elégé zavar és így én nem szeretek zenét hallgatni.
Lehet nem véletlenül volt leakciózva fekete pénteken 90 eurora......Talán annyit is ér valójában.
Igen a régi verzió 30 grammal nehezebb mint az új, más a hangszórórács anyaga a réginél ha nagyon mélyre megy képes a rács rezonálni.
Az új verziónál ezt kiküszübölték az anyag cseréjével, de az meg valami elektronika korlát miatt meg letorzít. (Talán a zajszürő az oka)
Sajnos a torzítás nállam pont az a réssz amire nagyon alergiás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged