Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Baleszmode
üzenetére
Jbl-el az a gond, hogy csak papiron annyi az akksi üzemideje ... Lehet az bármelyik kiadás max felső kategóriában tartja az üzemidőt..
Soundcore Motion+ én ezt fogom venni következőnek. Eléggé tetszik az embereknek

Jelenleg Charge 3 van és egy Wirezoll WS-1 a Wirezollt már nem lehet kapni , mivel igen csak tronfosztó volt 7 ezres árban
..van egy Flip 4 em is aminek döglött az akksija...
40körül tutira nem flipet vennék
tennék hozzá egy kicsit és már inkább ez [link] [link]
Azt nem tudom felfogni amig én napokig max 1 hétig utána olvasok annak és megnézek több tucat unboxingot arról amit venni akarok ,hogy ne lőjjek mellé.
Főleg nagy összegben , erre más azt se tudja mi fán terem az a csoda, látatlanban be rendeli . lehet csak én vagyok berögzült
(Tegyük hozzá most vettem egy Milwaukee mérőszallagot ami után is alapossan utánna jártam ,hogy mennyire közkedvelt, strapabiró... )
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Baleszmode
üzenetére
"Kedves ismerősöm, aki a segítségemet kérte, nem adott konkrét árat."
Legjobb. Vetetni kell vele egy Stockholm-ot. Tuti nem fog csalódni.
Viccet félretéve. Így nem lehet nézelődni. Nem tudod mit (hordozható legyen v. inkább "fix"), mennyiért (van a Vifa-ból mobilabb verzió, de az is rongyos 137e Ft + az apró).Tényleg tud valaki bármit a cégről? Nem úgy volt, hogy megszűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

..