Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és @espi38
A zeneiséget - már ha erről lehet beszélni egy ilyen boombox esetén - pont, hogy inkább az LG-re mondta. Az szerinte hangosabb, a közepek és a magasak jobbak benne, de a JBL mélyebbre megy, így teltebb a hangzása. Valamint azt is mondta, hogy a különbség (ezt inkább a mélyeket illetően említette) igazán akkor jön csak elő, ha egymás mellett hallgatod a kettőt. De, ezt az egészet egy közepesen jó fülessel hallani is a tesztből. A srác viszonylag jó mikrofonnal dolgozik. Egyébként az LG-vel szerintem azért sincs veszteni valód, mert ha ne adj' Isten mégse tetszik, szerintem simán tovább tudod adni (ha 70e-ért tényleg meg tudod venni, akkor akár bukó nélkül)#10529 Wolfskin
Én megpróbálnám felvenni a gyártóval a kapcsolatot, hátha tudnak valamit mondani. Alapból pl. a Tribit hangszórói sem flash-elhetők, nekem mégis tudtak küldeni firmware-t.
Háááát... a "beköszönő" és a "búcsúzó" hang kikapcsolására vajmi kevés lehetőséget látok. Ez a - világít, csilingel, bimbammol - egy olyan téma, amiről én is hosszasan tudnék értekezni. Sajna ilyen világot élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest