Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13
üzenetére
"Erre van megoldás?"
Nem ismerem az éppen futó Miui-kat, így az is lehet, hogy erre van valahol eldugva egy dedikált kapcsoló, mint pl. egyes Samsung-oknál.
Ha, nem akkor a Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume" (értelem szerűen ennek ki kellene lennie kapcsolva ahhoz, hogy a szinkronban legyen a hangerő) vagy "bluetooth absolute volume" (... itt pedig be ... )Egyébként bt-s hangfalaknál még csak-csak meg lehet lenni szinkron nélkül (bár engem nagyon idegesített, hogy általában mindig a "rossz oldalon" akartam hangerőt növelni (és jöttem rá, hogy ott pl. már "csutkán van"), de a TWS-es fülesemnél a telefonért kotorászni, ha hangerőt akarok állítani ... ááá ...
Egyébiránt van még egy kellemes hozadéka a szinkronnak. Az adott eszköz olyan hangerőn fog megszólalni, amin legutóbb. Mennyiszer volt olyan korábban, hogy az egyik eszközhöz feltekert bt-s hangerő miatt a másik a csatlakozást követően leüvöltötte a fejem.
Most az autóban lévő BT-s eszközre csatlakozva max. hangerőn szól a telefonom (itt egyedül a fejegységen állítom a hangerőt), a TWS-re kapcsolódáskor kb. közepesen, a Motion+ -hoz pedig halk beállítás tartozik.Ha sehogy sem jönne össze a dolog, akkor pedig bombázni kell a Miui support-ot, hogy tegyék rendbe a sz@ros rendszerüket, mert ez egy alap Android fícsör. Én is ezt tettem anno az Emui-nál. Nem merem állítani, hogy végül csupán miattam javították ki, de szeretném hinni, hogy volt hozzá közöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi