- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Kábellel a pc-re kötve, egy rendes hangkártyával mit tudhatnak ezek a hangszórók?
Meghallgattam pár HK Onyx Studio 3 tesztet. Azt hiszem, inkább gyűjtök még kicsit, és ezt fogom megvenni. Írta nemrég valamelyik fórumtárs, hogy a minőséget és a szép hangzást meg kell fizetni. Oluv tesztjeit hallgatva az agyon ajnározott Voombox hangja nem jön be, A Dockin D Fine nem tud kihangosítani hívást, ellenben az Onyx mindent tud, szép, tiszta ahangja, mellette erős basszus.
-
Hauptmann
veterán
Ez a Dockin D Fine tényleg ekkora best buy? A hangja igencsak tetszik. De ha jól olvasom, telefon kihangosítóként nem használható.
Vagy HK Onyx Studio 3?
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #2365 üzenetére
"(némi támpontot adhat, de akkor is ki kell próbálni vásárlás előtt, esetleg egy másikkal össz hasonlítani)"
Tény, Oluv videója alapján döntöttem anno az Onyx studió mellett. Véleménye nem érdekelt, arra figyeltem amit hallok.
De össze hasonlítottam és kipróbáltam mielőtt megvettem.
+ az sem mindegy min hallgatod a teszt videókatA minőséget pedig mindíg meg kell fizetni.
Először én is sokaltam az összeget azért amilyet szerettem volna, de vártam pár hónapot, tettem még hozzá és olyat vettem amilyet akartam.
Azóta betege lettem és van három HK(Go&Play,Onyx Studio, Esquire), egy kis Go meg egy Xiaomi. Nagyjából van össze hasonlítási alapom. -
mufi
senior tag
válasz
Krill77 #2149 üzenetére
Nekem még mindig az a krdésem, hogy milyen mp3-at érdemes hallgatni, mármint mennyi kb/s meg a többi paraméter mert nekem galaxy S6ról, 4k video downloader youtubeous zenegrabber fájljai (320 kbs mp3) elég gagyin szólnak...Mediaban hallottam pl az Onyx 3-at az simán lealázza a Dockint.
-
-
Petyke77
tag
Sziasztok! Vásárláson gondolkodom. Erre a kettőre szűkítettem a kört : B&O beoplay s3 illetve Harman/Kardon Onyx S2 vagy s3. Melyiket érdemes szerintetek megvenni? A legfontosabb a hangzás, a hordozhatóság nem szempont tudom hogy a B&O-nak nincsen akkumulátora. Lakásban használnám. Esetleg szívesen veszek alternatívákat hasonló árkategóriában. Köszönöm!
-
paloli007
csendes tag
Szerintem is tetszeni fog
Hát igaz nem kicsi, de mindenkinek más az a méret ami még oké, szerintem ez még éppen hordozható.
Egy HK Onyx Studio 3,na az már nem igazán
-
dni
őstag
Sziasztok,
van egy Harman Kardon Onyx Studio 2-es és egy Denon Envaya mini hangfalam. Nem rég egy új helyre költöztem, így a hallgatási körülmények is változtak. Sajnos nem nagyon tudom úgy elhelyezni az Onyxot, hogy ne dügörögjenek a erősebb mély hangok a számok nagy részénél, és elfogadható helyen legyen a nappaliban.
Így az az ötletem támadt, hogy eladom a H/K-t és a Denont és vennék a kicsi hordozható és az otthoni helyett egy közepes méretű hordozható bt hangfalat.
Milyen hordozható hangfalat tudnátok ajánlani 50e ft környékén, ami jó szól? Nem szeretném, ha torzítana, dübörögne, de egy kicsit testesebb minősíébb hangra vágynék mint amit a Envaya mini tudott. Nem volna rossz, ha vízálló lenne, de nem szükséges feltétel. Szoktam nézni clavinetjunkie összehasonlítót, de már egy kicsit elvesztem a rengeteg lehetőség között. Nem gond, ha amazonról, vagy külföldről kellene beszereznem.Ami eddig szóbakerült nálam: Harman Kardon Onyx Studio mini, JBL Flip 4, Charge 3. Mi az amit érdmes volna még meghallgatni?
-
Krill77
őstag
válasz
OtrodonTIME #1223 üzenetére
Mar az xtremhez is tap van es csak husz wattos. Ami 40 wattot tud az mar nem kistatyós. Harman onyx vagy go+play talan. Esetleg Minirig 2.1.
-
csaszi72
senior tag
válasz
Krill77 #1095 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból, neked milyen/milyenek vannak a tulajdonodban?
Van itthon, Onyx Studio, JBL GO, SRS X11 meg "bestbuy" Xiaomi.
Meghallgattam cimborák, kollégák más más kínai termékét.
Nekem az a véleményem, hogy a minőséget meg kell fizetni.
Nem fog csalódást okozni.
Drágább ugyan de nem agyalok azon hogy nem lett e volna jobb, vagy nem kellett e volna másik.
Továbbra is vallom, el kell menni üzletbe, több félét meghallgatni és úgy dönteni.
Ez sajnos a kínai termékekkel nem nagyon fog menni. -
csaszi72
senior tag
Jó kapáson van most egy Onyx Studio 30-ért. Ha valaki tényleg jót szeretne. ....és bele fér a keretbe.
-
-
csaszi72
senior tag
Nem azt mondtam, hogy mindig van. Pl láttam már itt az aprón 30-ért Onyx Stúdiót nem egyet. Jo az nem 24ezer de nem is 40W. El is vitték Én csak annyit mondtam, lehet néztem volna. De ha a vevo elégedett, akkor az egy jo vétel. Most "csak" egy Charge 2+ van, alkuval lehet az még 24 is. De ja, az meg nem 40W.
szerk- nem, nem az enyém és nem is ismerősömé! Ez nem hirdetés! -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Erről a szerkezetről mi a véleményetek : creative sound blaster roar 2 vagy Harman Kardon Onyx studio 2 vagy Jam heavy metal illetve mit ajánlanátok???
Irodába (4x2m) szeretnék nem feltűnő készüléket, a hangzás fontos. Szeretem a tiszta hangokat, alacsony hangerőn lenne hallgatva spotify-ról streamelve. Hálózatról és aksiról is működnie kellene.
mod.: illetve van egy ilyenem Sardine SDY-019 de ennél jobbat szeretnék.
-
csaszi72
senior tag
Ma volt szerencsém meghallgatni az Onyx Studio3-at.
pönge!
[ Módosította: radi8tor ]
-
csaszi72
senior tag
20W ennyi pénzért
8 órákat nyúzva éppen csak langymeleg, 60W, mikor bekapcsolom mindig az elégedettség melegsége önt el
Jó pár bulin túl, esett, kelt, gurult de hibátlan.
Részemről továbbra is HK Onyx studio a király. -
csaszi72
senior tag
válasz
Tarek El-Ali #640 üzenetére
Sony X11 és JBL GO is van otthon. Végszükségnek elmennek
Basszus kell?
Lehet uncsi a HK Ony Studio, de spórolj hozzá 10-t és keress használtan.
Nem lehet széthajtani, éjszakás műszakban 8 órát megy tápról csumán. Épp csak langyul a táp.
Jó pár buli látott, esett, gurult. Bírja.
Lentebb linkeltem videót.
Ha valamit nem bántam, hát az az Onyx. -
-
MubaBuba
csendes tag
Sziasztok
Én is gondolkodom egy bluetooth hangszorón elég erőteljesen. Körülbelül olyan 40 max 50k lenne a keret.Eddig kettő van ami felkeltette az érdeklődésem HK Onyx Studio ( amit itt már jellemzett az egyik kollega és az alapján elég meggyőző) a másik pedig a HK Omni 10.
Szerintetek melyik lenne az ideális választás (almás készülékem van úgyhogy nem félek attól, hogy esetleg a HK nem hoz ki mindent magából)
Előre is köszönöm a válaszokat -
csaszi72
senior tag
Nálunk a csarnokot szépen "beszólja" az Onyx Studio. Nem listázott videó.
Pedig nem kicsi. -
csaszi72
senior tag
Háááát lehet
Most is az szól.
Brutál, 30k-ért meg pláne.
Én a MM-ban bekapcsoltam a Samut is, mellette volt az Onyx. Összehasonlítottam.
Százért eléggé f_s volt a Samu...
A lentebb említett KitSound Cayman odaver neki fele annyiért, ha meg Aréna,illetve Gödöllő tacskoban van az akciós 20-22k-s áron akkor meg pláne.
Meg kell hallgatni, tényleg jól és szépen szól. -
HagaNRG
őstag
válasz
csaszi72 #159 üzenetére
Akkor a HK Onyxet, a csomagolássérültet te vetted meg előlem. Sokat variáltam rajta, mert túl jó vételnek tűnt
A prémiumkategóriából van itt valakinek tapasztalata?
Gondolok itt a Samsung R7, vagyis 7500 típusra pl, ami 100 ezer körül mozog, ha nagyon akciósan kifogjuk, alapból 130 körül mozog.Mit lehet ezektől elvárni?
Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem... -
csaszi72
senior tag
Ha már Tacskó, hónapok óta vártam, hogy leakciózzák a KitSound Cayman 2.1-et vagy az Evoke-t.
Nem ismert márka(nekem) nem sok infó van rola, de design-ra pöppec.
Az ára? Háááát szépen fogalmazva is "beteg".
Angol gyártmány, Tacskóban vagy Amazonon vásárolható.
Nem árazták le:-(
Egy JBL onTime és oneBeat mellé akartam mobil eszközt.
Mikor itt az aprón találtam, üzletből, outletes H/K Onyx Studiót 30k-ért, ujjonan.
Na, az ütősen szól.
Csaptunk egy évvégi bográcsozást, a vacsi olyan kb 8m*8m teremben volt.
Abszolute elég volt, szépen beszolta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged