- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
v.attis #14072 üzenetére
Szia, jó eq lehetőség van a Poweramp appban, be lehet állítani ott akár 32 sávos eq-t is a hang/haladó beállítások/hangszínszabályozó-ban. Ott korrigálni tudod a túl magas tartományt is. A progi fizetős, de nem drága. Van ingyenes verziója, de az nem tudom mennyire finomhangolható.
-
És azt a ronda hordfület miért tartották meg, ha már van vállszíj? Azt kicsit szűkebbre veszi az ember és hordfül lesz belőle ha mindenképp kézben akarja vinni. Szóval nem értem. Mindenesetre most hogy csipogó is van benne, hozhatja a motion+ színvonalát jobb mélyekkel.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
carl18 #12696 üzenetére
+némi specc.:
Elevated 28W (Dual 14W Speaker) powerful stereo sound with two 55mm drivers, dual passive radiators and Advanced Digital Signal Processing (DSP).
Connect two UBOOM L speakers can get the true wireless stereo (left and right channel) sound and more powerful sound.
Switch Between Indoor and Outdoor Mode: Indoor modes deliver full bass and balanced sound, whereas outdoor modes deliver louder sound and longer battery life.
Built to last with Certified IPX7 Rating Waterproof with Innovative Sweatshield™ TechnologyPower through any playlist with up to 16 hours of battery life.
Connect and stream music easily with Bluetooth®.
5.0Built-In Mic for Convenient Hands-free calling.
Activate Voice Assistant-Instantly connect Alexa, Siri® or Google Assistant™.
Efficiently charge with USB Type-C.
MSRP of $79.99. -
-
-
-
-
-
-
A Motion Boommal nekem egy bajom van: az a ronda hordfül. Meg vagyok róla győződve, hogy rengeteg potenciális vásárlótól estek el miatta. Szolídabban is meg lehetett volna oldani a hordozhatóságot. Dizánjból erre 1-est adnék.
-
válasz
<Adamsky> #12343 üzenetére
Innét. [Táblázathoz görgess lejjebb]
4.41 lb picivel több mint 2 kg. -
-
-
-
-
-
-
-
[BlitzWolf BW-WA3] A frekvenciatartomány elég karcsú ez alapján + az 5000 mAh akksi se túl meggyőző ekkora teljesítményhez. Esélyes hogy a teljesítménye közelebb áll az általad tippeltekhez /össz 50-60w/.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dethroner #10732 üzenetére
Itt össze tudod hasonlítani a hangzásukat.. A JBL-től is rengeteg szerepel a listában, csak le kell görgetni.
[Oluv's interactive speaker audio database]Spec alapú összesített adatbázisról nem tudok.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Williamgrant #9177 üzenetére
Szónikus gránát?
-
-
válasz
kristoph08 #8750 üzenetére
Én a német Amazonról rendeltem az Ankert, 3 nap múlva már át is vettem. Szóval szállítanak kis hazánkba.
-
Üdv. Ha megjött, töltsd le hozzá az alkalmazást, és kezdjél 1 frimware frissítéssel, aztán állítsd be a neked legjobban tetsző EQ -t. Alapesetben kissé tompa a gyári hangzása. Másik dolog, ami nálam volt, hogy esetleg minimumra vett hangerővel jön meg a cucc
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit.
-
válasz
toshiba300 #8566 üzenetére
Nem találtam infót arról, hogy a 2 db-t lehet-e párban használni. De hátha valaki tulajdonosa itt a fórumban 1-nek, és tud bővebb infót adni róla.
Esetleg javaslom 2 db Dockin D fine + beszerzését. A +-os verzió tudja a párban való használatot, és a hangminőség is nagyon ott van. És még a kereten is belül maradsz a postaköltség ellenére is.
[link] -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kisninja #7498 üzenetére
Motion + is elvileg tudja. Az Anker oldalán említik, ha jól értelmeztem a leírást. Az angolom nem a legjobb.
Ez lenne az: Wireless Stereo Pairing
By pairing two Motion+ speakers, you expand your options—full stereo sound or double the volume—while controlling both speakers via a single device. -
válasz
Viktor77 #7474 üzenetére
[Anker Soundcore Motion+] Tessék.
[És még 1.] Ez még kicsit olcsóbb is.És szállítanak magyarba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest