Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Köszönöm!
De jó egyébként a JBL? Most lenne -elvileg- lehetőségem bolti ár alatt venni, garival (mondjuk kb mínusz áfa, de talán még olcsóbban). Viszont az 1 hangszóró visszatart (charge 4, flip 5... más meg gondolom csak nagyobb van nekik, az meg nekem már nem igazán játszik).
Az Anker brutál, de tényleg (a charge 4 is a tesztben volt, köze nem volt hozzá
)! Azóta sok tesztet néztem róla, nagyon komoly cucc! Lengyel raktárból még plusz költség sem lenne rá. Viszont a gari is kicsit körülményesebb (mondom ezt úgy, hogy a mostani telefonomat is spanyol raktárból vettem
).
Nehéz lesz ez. De már hozzászoktam.
Dockin-t én nem találtam már, kifutott? Illetve a 2kg már eléggé húzós. 4 éves fiam is hurcolászná.
Denon envaya pocket?
Kérhetek egy olyat hogy mondjuk 20-30e között 2-3 ajánlott típus rangsorolva, és ugyanez 30-40e és 40-50e között? Ami ugye jó lenne: minél hordozhatóbb, minél jobb IP tanúsítvány, itthoni gari előny, de egyáltalán nem feltétel. Tudom, hogy árban nagy a szórás, de remélem lesznek majd olyan dolgok, ami alapján ki tudom szűrni a nekem kellőt. Pl typeC, üzemidő, jobb IP stb.
Nagyon nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)! Azóta sok tesztet néztem róla, nagyon komoly cucc! Lengyel raktárból még plusz költség sem lenne rá. Viszont a gari is kicsit körülményesebb (mondom ezt úgy, hogy a mostani telefonomat is spanyol raktárból vettem
).