Hirdetés
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Greg204538 #9747 üzenetére
Tribit lesz a befutó (amit Cyborg is ajánlott). Azt írod, hogy "99%-ban beszélgetős műsor szólna rajta". Na, most a T6 Plus nem arról híres, hogy annyira kiegyenlített lenne. Nem tudom, hogy az csak az "Upgraded Edition" sajátja-e, de többen panaszkodtak alapzajra (itt is). A MaxSound Plus-on ki-be kapcsolható egy kis "rásegítés" (mély & kis magas emelés). Anélkül is szép, tiszta a hangzása. Rádiózáshoz (beszélgetés műsor, és/vagy reggel mikor még az ágyban fekszem, és nem azon van a hangsúly, hogy "döngjön") én nem is nagyon használom, csak ha zenét hallgatok.
Ja, a DOSS se rossz, de az szerintem neked felesleges(en nagy, nehéz, hangos, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest