Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
mjani1172 #8339 üzenetére
Nekem van egy Mac Audio BT Elite 2000, az áráért jól szól (még a mély tartomány is meglepően rendben van, ami ilyen áron nem is nagyon szokott létezni), és az akkumulátora is jól bírja. Ha nagyon sokat hordoznád és dobálnád táskába, azt lehet, megérezné, mert a laminált felületek kicsit sérülékenynek tűnnek.
Szerintem azért is van itt kevés vélemény a Mac Audio cuccokról, mert 1-2 hónapja lettek a mostani alacsony árukra leakciózva, így viszont részemről javasolt az említett 2000-es. Hallgattam a 3000-est is, de az eléggé mélyszegény, az 5000-es meg egyenesen vicc kategória még az „akciós” áráért is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest