Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrRL19
senior tag
Hali
Én is keresnék laptophoz vmi kis dobozt amivel normálisan lehet hallgatni zenét
(mélytartomány nem árt ,ha van) mit ajánlotok ?! 20k-ba használt is jöhet ! !
köszi előre
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Jó minőségű, Bluetoothos hangszórót keresnék, elsősorban Windowsos laptoppal használva. (Dell 7559)
Elsőre ezt néztem ki: JBL Flip 2
Mi a véleményetek erről a típusról, mennyire ajánljátok? Esetleg tudtok jobbat kb. ilyesmi árban? Vezeték nélküli hangszóróm még sosem volt. Mennyire körülményes ennek használata laptoppal, esetleg okostelefonnal (Nokia Lumia 925 Windows Phone)? Van hozzá illesztőprogram, vagy hogyan kell beüzemelni?Előre is köszönöm a segítségetek!
-
vonyarc
tag
Sziasztok!
Melyiknek jobb, erősebb a hangja. A Xiaominak, vagy a JBL go-nak?
Melyiket érdemesebb megvenni?
Szabad téren is használnám.
Köszönöm. -
metaa
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam az Auchanba egy sajátmárkás Qilive Q.1047-es bluetooth tornyot.
A konyhába vettük, mert a pulton nem fért el semmi, így a sarokba berakva tökéletesen megfelel. Nem egy TOP minőség azt érezni, de nagyon szépen szól. Tud FM-et, bluetooth-t, usb-t és sd kártyát is.
Egyetlen hatalmas hibája van, amit még nem tudok, hogy gyári hiba vagy ennyire gagyi lenne, hogy kikapcsolás után elfelejti milyen hangerőn szólt előtte. Had ne mondjam, hogy amikor 1-es hangerőn hallgatom a rádiót és visszakapcsoláskor mindig 18-as hangerővel kapcsol be, az elég kellemetlen.
Esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Boborján9 #395 üzenetére
Mind2 szépen szól, talán a AM10 kicsit tisztább (ebbe 2 hangszóró van), de a fekete Xiaomi hangosabb (ez 1 hangszórós). Nekünk AM10-es van, asszony használja, csak apple eszközeink vannak, ezekre gyorsan kapcsolódik, és egy 50nm-es lakásban még sose szakadt meg sehol.
-
Boborján9
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #394 üzenetére
Az általad is hallott kettő közül (amit az 1-es és 3-as pontba írtál) csak a hangzás (nem a hangerő) alapján melyiket választanád?
Funkcionalitásban többet ad AM10, akkumulátorban a Xiaomi, de ezeket tudom kombinálni, ha a hangképben rangsorolnád.
Annak, hogy AM10 bluetooth 3-at használ tapasztaltad hátrányát? pl nehezebben kapcsolódik, vagy a hatótávolság?
Köszönöm szépen a segítséged. -
Brenor
aktív tag
Egy bluetooth hangszóróhoz melyik bluetooth adapter a legjobb választás?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Melyik a legolcsóbb ajánlható hangszóró, ha Kína is szóba jöhet?
-
sricsi2000
csendes újonc
Sziasztok!
Eddig Sony X33 hangszórót szerettem volna venni 30 körül de ezt ma vettem észre:http://www.kozpontiszalon.hu/sonysrsx55bCsodálkoztam, hogy máshol ez 50 körül mozog. Létezik hogy itt ennyi? Mert akkor biztosan ez lesz a választáso. Köszönöm előre a válaszokat
-
-
glaci
őstag
Hát, ugye ha nem muszály, az ember nem szórja a pénzt feleslegesen.
Ettől függetlenül inkább az a fontos, hogy normális legyen a cumó. (Ebből a szempontból tűnt nagyon szimpatikusnak az a Jungo, amit nem tudtam megvenni.)
Hallani csak a Charge2+ -t hallottam, az jónak tűnt ugye, csak mint mondtam, kicsit drágállom. (Ezért is kérdeztem a Flip3 -at és a "sima" Charge2 -t, mert azok hasonlónak tűnnek, de picit barátibb az árcédula.)Amit a kolléga ajánlott Huawei, az ezekhez képest milyen? Ahogy elnézem az árát, az egész baráti. Viszont az egyéb tulajdonságaival sajnos nem vagyok tisztában.
-
pomk
őstag
Szia!
Bátran ajánlom az általam vásárolt Huawei AM10-es hangszórót. Ha lehetőséged adódik rá, vétel előtt azért teszteld le a hangzását. Nem egy 1M Ft-os hangfal, de arra hogy főzés, takarítás, vagy éppen napozás közben zenét hallgassunk tökéletesen megfelel.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Régóta töröm már a fejem BT hangszóró vásárlásán. Kezdek a napokban eljutni oda, hogy vásárlás is legyen belőle.
Egy ismerősöm mutatott egyet nemrég, neki JBL Charge 2+ -a volt.
A 90 -es évek discó zenéiből tartott bemutatót. Nagyon meggyőzően szólt. Szép tiszta hangja volt és volt benne mély, magas, közép, szóval minden.
Viszont annak kicsit sokallom az árát.
Néztem webshopban "sima" JBL Charge 2 -t és Flip 3 -at, azok valamivel olcsóbbak, de még mindig eléggé drágák.
A napokban láttam a helyi Tescoban leárazva egy egész szimpi BT hangszórót. Pure Jungo S3X volt a típusa, 6000 Ft volt, ebben az árban egy elég jó méretes masszív cucc volt, elég jónak tűnt. Az volt rá írva, hogy hiányzik a dobozból valami BT stick. Otthon próbáltam utána nézni mitől van szó, arra jutottam, hogy ránézésre egy sima USB -s BT cucc, ezért talán pótolható másikkal is. Persze mire vissza mentem már elvitték, úgyhogy nem jutottam el a kipróbálásig, pedig nagyon ígéretesnek nézett ki a cumó.
Így az "olcsó lehetőséget" elbuktam.
A kérdés:
Ha szeretnék valami normális cuccot, ami szépen szól minden hangerőn és ha kell hangosabb is tud lenni, akkor mit tudnátok ajánlani?
Ja, és ha lehet, akkor azért ne legyen horror ára!Köszi előre is a segítségeteket!
Laci
-
metaa
tag
Üdv!
Ices IBT-5-tel találkozott már valaki? megér ennyi pénzt?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csaszi72 #377 üzenetére
Itt olcsóbb, illetve kb mindig ennyi amennyi most is, de van hogy olcsóbb. Illetve sok a hamisítvány, de banggood-ról minden Xiaomi termék garantáltan eredeti.
-
csaszi72
senior tag
-
Pipu
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a következőket: JBL GO, TDK TREK Micro A12, Sony SRS-BTV5 illetve Sony SRS-X11.
Az érdekelne igazából, hogy az X11-es megéri-e a plusz pénzt? Hangerőben, basszusban pl mennyi a különbség?
A másik három közül melyik a legmegbízhatóbb?
Előre is köszi! -
pomk
őstag
válasz
Bornie127 #370 üzenetére
Jó reggelt!
Az este megnéztem a hatótávolságot. iPhone 5-el próbáltam. A telefon a lakás egyik sarkában volt, a hangszóró a másikban. "Leléptem" hány méter lehet, ~6-8 között van. Ezen a távolságon semmi gond nem volt, minden probléma, szakadás, késés nélkül működött.
Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ha esetleg ki tudnád próbálni más telefonnal (esetleg iPhone-al is, ha már másnak is azzal jobb a hatótávolság), akkor ki lehetne szűrni hogy mi okozhatja a problémát. -
pomk
őstag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön megérkezett a Huawei AM10-es hangszóróm. T-mobiltól rendeltem, minden rendben volt velük.
A hangszóró felépítése teljesen rendben van, robosztus. Nem recseg, ropog, zörög. Tapintása a gumi borítás miatt nagyon kellemes. Az anyaghasználatra semmi panaszom nem lehet. Gombok, ledek, egyébbel minden rendben. Egyedül ami szerintem színvonalban a termék többi részéhez képest az az a női hang, ami jelzi a bekapcsolást és a BT kapcsolat keresést
Ill. A létrejött kapcsolatot.
Távolságot nem volt alkalmam tesztelni, de egy ~50m2-es lakásban tesztelve a lakás 2 sarkából semmi probléma nem volt vele.
A gombok jól reagáló, bár nem érintősek. Nekem külön pozitívum, hogy a hangszóróról el tudom indítani, léptetni és a hangerőt is tudom állítani velük.Az én igényeimnek a ~8.000 Ft-os árával tökéletesen megfelel. Talán egy víz- és porállóság még jól jött volna.
Köszönöm a tippet a kiválasztáshoz! -
Jarod1
veterán
Rájöttem mire lehet használni a Flip3 on a madzagot
-
Sziasztok,
én is csatlakoztam a BT-s hangszórót használók táborához egy Denon Envaya mini-vel tegnap sokfélét meghallgattam a MM-ben. Hajlandó lettem, volna magasabb árkategóriából és nagyobb méretű hangszórók közül is választani, de a Denon tényleg jó ár-érték arányú változat. Szép tiszta a hangja, viszonylag jó a tere nincs annyi basszusa feltétlenül, mint a JBL-eknek viszont amit tud az nem dübörög és pontos, mindemellett kompakt és vízálló is. 35-40K környékén vélhetőleg nincs jobb választás.
-
Mahyke
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vágó, de mivel nem találtam kifejezetten erre témát és ez állt hozzá a legközelebb, gondoltam bepróbálkozok.
Mondom a felállást. Van egy asztali gép, van egy wifi hangfal, van egy telefon. Tökéletesen működik wifin keresztül tudom lejátszani a zenét, minden patent.De késik a hang, durván két másodpercet. Vezetéknélküli topic létére kérdezném, hogy erre van e valami jó megoldás?
Választ-reagálást előre is köszönöm! -
Npeter25
tag
Végülis egy Lepa BTS02-t vettem. Egy magyar teszt meggyőzött. Amint megérkezik beszámolok róla.
-
kismércse
tag
Üdv!
Egy JBL Go-t szeretnék venni. Itt a hardveraprón találtam bontatlanul is 5-6 ezer forintért is. A kérdésem az lenne, hogy megéri ezeket megvenni ilyen olcsón? Nem hamisítványok ezek? Az ismerősi körömben van eredeti Go, szóval összehasonlítani össze tudom. Csak azért gyanakszok, mert újonnan, bontatlanul 8 ezer Ft körül találtam hivatalos helyen
-
Npeter25
tag
Sziasztok. Ti milyen bluetooth hangszórót vennétek az amazon német oldaláról 75 Euro értékben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest