Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön megérkezett a Huawei AM10-es hangszóróm. T-mobiltól rendeltem, minden rendben volt velük.
A hangszóró felépítése teljesen rendben van, robosztus. Nem recseg, ropog, zörög. Tapintása a gumi borítás miatt nagyon kellemes. Az anyaghasználatra semmi panaszom nem lehet. Gombok, ledek, egyébbel minden rendben. Egyedül ami szerintem színvonalban a termék többi részéhez képest az az a női hang, ami jelzi a bekapcsolást és a BT kapcsolat keresést
Ill. A létrejött kapcsolatot.
Távolságot nem volt alkalmam tesztelni, de egy ~50m2-es lakásban tesztelve a lakás 2 sarkából semmi probléma nem volt vele.
A gombok jól reagáló, bár nem érintősek. Nekem külön pozitívum, hogy a hangszóróról el tudom indítani, léptetni és a hangerőt is tudom állítani velük.Az én igényeimnek a ~8.000 Ft-os árával tökéletesen megfelel. Talán egy víz- és porállóság még jól jött volna.
Köszönöm a tippet a kiválasztáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest