Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön megérkezett a Huawei AM10-es hangszóróm. T-mobiltól rendeltem, minden rendben volt velük.
A hangszóró felépítése teljesen rendben van, robosztus. Nem recseg, ropog, zörög. Tapintása a gumi borítás miatt nagyon kellemes. Az anyaghasználatra semmi panaszom nem lehet. Gombok, ledek, egyébbel minden rendben. Egyedül ami szerintem színvonalban a termék többi részéhez képest az az a női hang, ami jelzi a bekapcsolást és a BT kapcsolat keresést
Ill. A létrejött kapcsolatot.
Távolságot nem volt alkalmam tesztelni, de egy ~50m2-es lakásban tesztelve a lakás 2 sarkából semmi probléma nem volt vele.
A gombok jól reagáló, bár nem érintősek. Nekem külön pozitívum, hogy a hangszóróról el tudom indítani, léptetni és a hangerőt is tudom állítani velük.Az én igényeimnek a ~8.000 Ft-os árával tökéletesen megfelel. Talán egy víz- és porállóság még jól jött volna.
Köszönöm a tippet a kiválasztáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gran Turismo
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest