Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
techpor
tag
Szevasztok a mai napon belefutottam egy T betűs áruházban található termékbe, mivel siettem így nem néztem meg pontosan mi is volt ez, de 6700Ft körül mozgott az ára és "bluetooth hangszóró és mp3 lejátszó"-ként árulták. Telóhoz terveztem egy hangfalat venni és még ennyiért vagy ehhez hasonló összegért vennék is egy hangfalat. Szerintetek megérné ez ha csak így az árat látjátok? (bocsánat a termék adat hiányosságért
)
valami hasonló lehetett egyébként az is, mint ez [link] (de az is lehet, hogy ez volt az). Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - OFF topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)