Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2434 üzenetére
Nemrég vettem egy új Xtreme-t 60-ért ( többet nem szántam bluetooth eszközre ) és apunak is kellene egy hasonló eszköz. Láttam hasonló árban, hogy körül néztél. Nem ragaszkodunk még egy Jbl-hez. Tökmindegy a márka. Nehezen döntöm el mi legyen a 2.
Összességében elmondható, hogy mindegyik "vízálló" illetve a fenét, mert egyik se az, csak cseppálló. Egy esőt még azért kibírnak, bár ha esik, akkor úgyis befejezem az edzést kint. Fontos szempont nálunk, hogy legyen könnyen hordozható!!! Sőt egy ilyen készülék lételeme és a hangzás után a legfontosabb szempont nálam.
DOCKIN D Fine 45e-50e ( csak külföldről beszerezhető, ami nálam fekete pont, szeretem országhatáron belülről megvásárolni a cuccaimat ). Viszont jól szól valóban.
SRS-XB40 50e Leírtad, hogy gyönyörűen szól.
Xtreme 60e-80e ( attól függ hogyan jutsz hozzá
) Akadtak versenytársai rendesen, főleg mostanában jobb ár/teljesítmény arányban. Hordozhatóság a vállpánt miatt 5*. Vállpánt bekatt. fel a hátra és lehet bringával csapatni vagy vállpánttal csónakhoz/matrachoz rögzíteni stb. Ha a másik kettőnél is van lehetőség ilyenre, akkor az nagyon jó lenne.
Bulizni nem fogunk egyikkel sem, mert ha szolid összejövetel van oda amúgy is hangosak, ha meg hard party van, ott meg nem játszadozunk, viszünk hangfalakat sub ládával. Nehéz eldönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest