- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Projektor topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Olcsóbb cuccok voltak nálam, kb doss soundbox xl től, tronsmarton át soundcore cuccok. Igazán egyik sem nyilván. Igazából most úgy értettem, hogy egyelőre nem érzem hogy uboom x valami nagyon más lenne.
Illetve a megfogalmazásom lényege az vt hogy nem vagyok "elvakult" fan.
Nagyon sokszor jellemző (és nem is feltétlen ebben a csoportban ahol legtöbben próbáltak marha sok mindent) hogy az emberek erőszakosan, valós, szerteágzó tapasztalatok nélkül is védik az aktuális döntésüket (vásárlásukat).
Szóval ennyit szerettem volna sugallni, hogy nem azért mondom amit, mert így működöm.És fontos hogy egyelőre mert csak kültéri és 70-100% hangerős próbák voltak még a cuccal. Majd még bent is akarom próbálgatni, de egyelőre nem esett le az állam, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest