Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19438 üzenetére
értem, köszönöm!
bár szerintem ez a hangszóró nem az az árkategória, amit mindenáron meg kell védeni, mert ennyiért egy JBL Flip 6-ot kap az ember (vagy egy akksit az Xtreme 4-hez).
ami számomra különlegessé teszi, az egyrészt a hangolása, pontosabban az átgondoltság és alaposság. általánosságban nem jellemző, hogy egy BT hangszóró halkan és hangosan is képes jó hangminőséget produkálni. vagy pl hogy a hangerő az alsó tartományokban finomabban állítható (ld. Indoor mód, amiről kb mindenkinek az jön le, hogy túl halk...)
az üzemideje sem hétköznapi, az általam végzett teszt eredménye nyomon követhető a topicban - lényegében felülmúlta minden elvárásomat.
az már csak hab a tortán, hogy a szétszerelős videók szerint ez az egyik legkönnyebben bontható (és összerakható) hangszóró ever. bár ha napi 1-2 óra használat mellett is elég havonta tölteni, akkor ennek nem egyhamar vesszük majd hasznát. nekem egy korábbi JBL-em miatt fontos szempont volt, hogy az akkumulátort így vagy úgy ki tudjam magam cserélni. ezért is álltam közel ahhoz, hogy vegyek egy JBL Xtreme 4-et, de egyáltalán nem bánom, hogy nem úgy alakult végül. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Peaceliker #19438 üzenetére
Kicsit szkeptikus vagyok, hogy az a Tronsmart Bang ennyire jól sikerült volna. Milyen stílusú zenét hallgatsz, milyen hangerővel, milyen setupban? (nappali-távol a hangszóró, kis szoba-sarokban a hangfal, vagy kis szoba íróasztalon előtted, stb...)
Azért kérdezem, mert nagyon más és más vélemény tud kialakulni.... és akkor még ott van a fülünk, ami kicsit más mindenkinél, meg hogy ki mit szeret.... (Én tinédzserként szerettem a rock EQ-t-> mély és magas kiemelve. De rövid idő után átszoktam arra, hogy a naturális, eredeti hangzásképet keresem.)
Tronsmartot még nem hallottam élőben, de sok tesztből nekem eddig inkább csak az jött le, hogy régen inkább az ár/érték aránya miatt szerették sokan, de a jobb youtube felvételeken és az újabb hangfalakhoz mérten nekem már nem tűnnek olyan nagy számnak. Persze, ismétlem, csak a jobb/normális youtube tesztekből tudok kiindulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest