- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... amire nekem kell, jól szól, hallottam már ilyet." – autóban is? És elég volt? Meglep. Na, mind1. Lehet egy Xiaomi Outdoor-ra rápróbálnék (vagy). Itt sokan elégedettek vele.
... de én továbbra is az autó saját audiorendszerének az upgrade-jében látom a megoldást. 20e Ft-d van? Nem gond! Ki mondta, hogy egyben kell mindent meglépni. Persze az lenne az ideális, de ha nem megy, nem megy.
Jól látom, hogy 10 cm-es zajkeltők vannak az Ignácban? Én bepróbálkoznék egy pár ilyennel (vagy ilyennel). Tuti jobb lesz az eredmény, mint bármelyik bt. hangszóró esetén 20 Ft alatt. Ha jön a következő adag pénzmag, akkor fejegység csere, és/vagy további hangszórók ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest