Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

UBoom X első benyomások / tapasztalatok:
    Perpill. az Indoor+ és a Desktop (Studio) preset-ekkel használom a legtöbbet. Így szép kiegyenlített hangzása van. Semmi sem sok, de kellően mélyre is lemegy.
    Basshead-eknek ill. kültérre ott van a két Outdoor mód, és a Boom xxX (nekem ez utóbbi egy rövid teszt alapján annyira nem tetszik). A Ground 0 érdekes (lehet még).
    Ja, és akkor ott van a cust. eq. amivel egyelőre nem bíbelődtem.

Egyébként eddig tetszik a cucc. Az app nem egy nagy durranás, de gyorsan indul, és azonnal látja a hangszórót. A ki-be kapcsolási hangok hangereje állítható (ezáltal kikapcsolható). Ez nagy plusz. Alapzaja (szinte) semmi. Ki-be kapcsolásnál nincs semmilyen "pukk" (mint pl. a Soundcore Boom-nál).

Negatívum, hogy a gombok fekete alapon feketék. Nem értem miért nem kaphattak világítást, vagy fújták volna le őket fehérre. Cserébe viszont könnyen kitapinthatóak.
    Ja, a kikapcs és bekapcs is egyetlen gombnyomás. Mondhatnák erre sokan, hogy "és"? Csakhogy ez pl. a Soundcore Motion+ -nál mindkét esetben pár másodperc nyomva tartást igényel pluszba, míg a Boom esetén erre csak kikapcsolásnál van szükség (fura).

Ja, majd elfelejtettem. Nagyon jó a több lépcsős hangerőállítás (ez csak az Oluv féle preset-ek esetén van), ill. egészen alacsony hangerőn is képes szépen - mondhatni telten - szólni. Nem csak, hogy az ára jó, de ezért gyakorlatilag az ember két hangszórót kap.

#18152 carl18
    Ennyire égeti a pénz a kezed? Hagy a csudába a Tronsmart-ot! Nem egy hangszóród volt már tőlük, és egyikkel se voltál elégedett. Inkább hívd fel holnap a UPS-t újra, és kérdezz rá, hogy most arra várnak-e, hogy közelebb költözz Vecséshez, vagy mi a pék ... van?

#18156 cidalain
    "Miért menne vissza a feladónak?" – tényleg ezt képesek kiírni. Én ugyanezt megkaptam, miután előző nap leegyeztettem velük még azt is, hogy mit ettem reggelire.
    A csaj a telefonban elintézte annyival, hogy még nem ment át a rendszeren az előző napi egyeztetés (gondolom akkor tudták meg a tel. számom és az e-mail-em), és azért látom azt, amit. Magyarán, hogy visszaküldik, ha nem jelentkezem. :W
    Náluk ez a normál ügymenet.

Új hozzászólás Aktív témák