- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
UBoom X első benyomások / tapasztalatok:
Perpill. az Indoor+ és a Desktop (Studio) preset-ekkel használom a legtöbbet. Így szép kiegyenlített hangzása van. Semmi sem sok, de kellően mélyre is lemegy.
Basshead-eknek ill. kültérre ott van a két Outdoor mód, és a Boom xxX (nekem ez utóbbi egy rövid teszt alapján annyira nem tetszik). A Ground 0 érdekes (lehet még).
Ja, és akkor ott van a cust. eq. amivel egyelőre nem bíbelődtem.Egyébként eddig tetszik a cucc. Az app nem egy nagy durranás, de gyorsan indul, és azonnal látja a hangszórót. A ki-be kapcsolási hangok hangereje állítható (ezáltal kikapcsolható). Ez nagy plusz. Alapzaja (szinte) semmi. Ki-be kapcsolásnál nincs semmilyen "pukk" (mint pl. a Soundcore Boom-nál).
Negatívum, hogy a gombok fekete alapon feketék. Nem értem miért nem kaphattak világítást, vagy fújták volna le őket fehérre. Cserébe viszont könnyen kitapinthatóak.
Ja, a kikapcs és bekapcs is egyetlen gombnyomás. Mondhatnák erre sokan, hogy "és"? Csakhogy ez pl. a Soundcore Motion+ -nál mindkét esetben pár másodperc nyomva tartást igényel pluszba, míg a Boom esetén erre csak kikapcsolásnál van szükség (fura).Ja, majd elfelejtettem. Nagyon jó a több lépcsős hangerőállítás (ez csak az Oluv féle preset-ek esetén van), ill. egészen alacsony hangerőn is képes szépen - mondhatni telten - szólni. Nem csak, hogy az ára jó, de ezért gyakorlatilag az ember két hangszórót kap.
#18152 carl18
Ennyire égeti a pénz a kezed? Hagy a csudába a Tronsmart-ot! Nem egy hangszóród volt már tőlük, és egyikkel se voltál elégedett. Inkább hívd fel holnap a UPS-t újra, és kérdezz rá, hogy most arra várnak-e, hogy közelebb költözz Vecséshez, vagy mi a pék ... van?#18156 cidalain
"Miért menne vissza a feladónak?" – tényleg ezt képesek kiírni. Én ugyanezt megkaptam, miután előző nap leegyeztettem velük még azt is, hogy mit ettem reggelire.
A csaj a telefonban elintézte annyival, hogy még nem ment át a rendszeren az előző napi egyeztetés (gondolom akkor tudták meg a tel. számom és az e-mail-em), és azért látom azt, amit. Magyarán, hogy visszaküldik, ha nem jelentkezem.
Náluk ez a normál ügymenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest