Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
thornadoj #17521 üzenetére
Szar mikrofonnal felvett, szar hangfalon lejátszott hangok esetében ugyanúgy szar lesz mindkét tesztelt hangfal hangja, de a különbség észrevehető!! Ez a lényeg! Nem az a cél egy összehasonlító videónal, hogy megmutassa a valódi énét az adott hangfalnak vagy hogy reprezentálja milyen lehet élőben hallani. Csupán annyi a célja, hogy a különbséget megmutassa két hangfal között. Persze tudom, hogy ezen is tud valamelyest torzítani a mikrofon-hangfal minősége, de a különbség szerintem akkor is átjön és minél több ilyet hallassz egyre inkább kialakul benned az adott hangfal karaktere, el tudod helyezni egy skálán, nagyjából hallod az erősségét, gyengeségét vagy azt, hogy pl 75% hangerő felett elvékonyodik-e.
Adamsky: van olyan videó, ahol a JBL-t rosszabnak hallom, de azok általában nem a kínia márkákkal szemben van. A kínaiak közül egyedül a Boom 2-őt hallom jónak közép-magas tartományban az Xtreme mellett. Ha visszakeresed a hozzászólásomat sokszor érdeklődtem a Boom 2-ről, mert őt akartam venni, de végül a méret miatt nem vállaltam be, de fodítsuk meg. Te mit gondolsz a JBL közép-magas tartományáról a kínai márkákkal szemben? Szerinted szebb hangja van pl a Boom Plus-nak, mint a Boombox 3-nak? Mond ki végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest