Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na, nem érkeznek a M2P-ok?
Enyém tegnap érkezett, ma remélem lesz időm ráfülelni.Első benyomás, hogy nagy.. Meg nehéz. Legalábbis MBP-hoz képest érezhetően. Viszont masszív. Egyik reviewban lehúzták, hogy minőségi érzete kaki. Pedig MBP tól sokkal igényesebb az anyaga is és összeszerelése is. Alig MBP nál féltem, hogy ha esetleg elejtem apróra törik, addig ennél azt érzem, hogy akár egy éjszakai összetűzésben is hű társam lehetne, mint fegyver
Egyelőre bekapcsoltam, egyből frissített de talán csak valami led vezérlést. Aztán talán ma hallom is mit mutat.Amúgy jelen videón nem jött le, de a radiátorok miatt is (mélyen benne a barázdák) elég brutalista benyomása van a kütyünek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő