Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam itt hardveron használtan egy B&O beosound A1-et, szép állapot, pár éves. Teszt során minden jól ment, akku 100-ról indult. Otthon még teszteltem használtam, 70%-ig láttam merülni. Később ki kapcsolt, gondoltam le merült. Fel raktam töltőre, hamar fel töltött 100-ra. De ki kapcsolt hallgatás elején, majd fel raktam újra töltőre de már be kapcsolva. Úgy a mély kerregett magasabb hangerőn, majd ki kapcsolt aztán újra be majd újra ki. Akkut ki szedtem nehogy zárlattól tartva tűz legyen vagy hasonló.
Akkunak kíváncsiságból le mértem a feszültségét, 8.29-8.30 volt. Papíron 8.4-állt, tehát még van benne feszültség. Lehet az akkun egy vezérlő adta meg magát? Valaki találkozott már ilyennel?(Akitől vettem már jeleztem ezt felé)
Tippet segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Sony HT-DDW750 5.1 házimozi rendszer megbizható, hibáktól mentes állapotban + Pio S-11A-P
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest