Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam itt hardveron használtan egy B&O beosound A1-et, szép állapot, pár éves. Teszt során minden jól ment, akku 100-ról indult. Otthon még teszteltem használtam, 70%-ig láttam merülni. Később ki kapcsolt, gondoltam le merült. Fel raktam töltőre, hamar fel töltött 100-ra. De ki kapcsolt hallgatás elején, majd fel raktam újra töltőre de már be kapcsolva. Úgy a mély kerregett magasabb hangerőn, majd ki kapcsolt aztán újra be majd újra ki. Akkut ki szedtem nehogy zárlattól tartva tűz legyen vagy hasonló.
Akkunak kíváncsiságból le mértem a feszültségét, 8.29-8.30 volt. Papíron 8.4-állt, tehát még van benne feszültség. Lehet az akkun egy vezérlő adta meg magát? Valaki találkozott már ilyennel?(Akitől vettem már jeleztem ezt felé)
Tippet segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest