Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10
üzenetére
Nem mondtam, hogy hülyeséget beszélsz
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.
Alan tesztjeit pedig - legyen akármilyen jó cuccod - fülhallgatóval kell hallgatni, mert hangfalon nem lesz olyan.Az XSound Go-t nem szabad a MaxSound Plus-al - vagy épp az UBoom L-el - összemérni. Nem egy kategória. Utóbbinál egyébként nagyon nem mindegy, hogy épp melyik fw. van fenn. Szegény Oluv küzdött vele egy csomót, de - mivel egy olcsó hangszóró - elég nagy a minőségi szórás, így kb. nincs két egyforma hangszóró, nincs két egyforma hangzás. Ő ugye inkább a kristálytiszta közepekre és magasokra ment rá, míg a gyári a megszokott módon "V"-s.
Én is rá voltam kicsit kattanva, hogy veszek egyet, de végül maradt a Motion+, és mellé jöt még egy Boom. Ezzel a kettővel nagyjából le tudom fedni az igényeimet. Legközelebb szerintem akkor lesz csere, ha valamelyik gyártó egy hangszóróba össze tudja hozni az előbb említett kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
csupán annyit, hogy sajnos ez egy ismert probléma.