- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13886 üzenetére
Hát azért Oluv videója kicsit tény és való túlzás volt, Alan EQ-ját videóba használni az Earfun prezentációjára.
Itt nem azzal van a gond , hanem hogy Oluv eltűnt youtube-ról de mióta kijött az Uboom L már a 4. Videót rakja fel vele kapcsolatban, teljesen egyértelmű hogy ez egy fizetett sponzoráció. Csak szerintem Oluv-tól is túlzás hogy ennyire reklámozzon valamit.Alan már írt a kommentemre, lesz Uboom L Tesztje!
Szóval kíváncsi leszek Alan tesztjében a Total Bass decibel tesztekbe hogy állja meg a helyét.Vagy hogy milyen mélyre tud menni.
Bár nyilván nem lehet a 60 dollárért és a 650 grammos súlytól se csodát várni.
Bár kétségtelen egy viszonylag jó hangszóró lesz az uboom L.
De hogy egy Motion Plust valóban oda ver-e az oluv által említett módon abban már lesznek kétségeim.Ezen azért nem kell csodálkozni, lehet régóta vannak nézzet eltéréseik csak ez a videó tett pontot az űgy végére. Most bújt ki a zsákból.
Nekem lesz egy Charge 2+, de lehet majd veszek mellé egy Uboom L-t.
Kíváncsi vagyok hogy állja meg a helyét egy old school heavy bass hangszóró ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest