Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal
üzenetére
Nem fogom védeni az amazon-t, mert épp pont a Tribit MaxSound Plus terméklapján az elnevezés hibás (Tribit Xsound Go 20 M). Évek óta képtelen voltak kijavítani (pedig talán még én is jeleztem a hibát). Mondjuk ez inkább a shop hibája és nem az amazon-é ...
Ár+szállítás: Ha elnyomogatod addig ameddig mutattam (a fizetés előtti lépésig), akkor az összesítő az már tuti, mert beleszámolja a postaköltséget (ha van) és az Áfa-t is (ha külföldre megy a cucc).
Nekem volt Xsound Go is és MaxSound Plus. Mindkettő nagyon jó hangszóró, de nekem a MaxSound Plus jött be jobban a teltebb hangzás és a ki/be kapcsolható mély-kiemelés miatt. Annyival nem nagyobb és drágább, mint amennyivel többet adott nekem.
Úgy tudom, hogy mindkettőből van update-ed verzió. Ez ami a fenti link-en van már minden bizonnyal az updated (TWS, type-c).
Én a helyedben írni nekik (az a tuti-tuti). Itt nyomj az "Ask question"-re (An item for sale → Product details), majd írhatod is a kérdésed ..."Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!"
Korrektek szoktak lenni. Nekem az amazon.uk-ről küldtek - a rossz / hibás hangszóró visszaküldése nélkül - egy új Xsound Go-t. De nemrég tablet tokkal jártam úgy, hogy azt hirdették róla, hogy tudja az auto on/off-ot. Aztán kiderült, hogy nem, de valszeg nem a tokkal volt gond, hanem a tablet-ben nincs "hall" érzékelő. Ennek ellenére szó nélkül utalták vissza a teljes vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest