- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal #13208 üzenetére
Nem fogom védeni az amazon-t, mert épp pont a Tribit MaxSound Plus terméklapján az elnevezés hibás (Tribit Xsound Go 20 M). Évek óta képtelen voltak kijavítani (pedig talán még én is jeleztem a hibát). Mondjuk ez inkább a shop hibája és nem az amazon-é ...
Ár+szállítás: Ha elnyomogatod addig ameddig mutattam (a fizetés előtti lépésig), akkor az összesítő az már tuti, mert beleszámolja a postaköltséget (ha van) és az Áfa-t is (ha külföldre megy a cucc).
Nekem volt Xsound Go is és MaxSound Plus. Mindkettő nagyon jó hangszóró, de nekem a MaxSound Plus jött be jobban a teltebb hangzás és a ki/be kapcsolható mély-kiemelés miatt. Annyival nem nagyobb és drágább, mint amennyivel többet adott nekem.
Úgy tudom, hogy mindkettőből van update-ed verzió. Ez ami a fenti link-en van már minden bizonnyal az updated (TWS, type-c).
Én a helyedben írni nekik (az a tuti-tuti). Itt nyomj az "Ask question"-re (An item for sale → Product details), majd írhatod is a kérdésed ..."Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!"
Korrektek szoktak lenni. Nekem az amazon.uk-ről küldtek - a rossz / hibás hangszóró visszaküldése nélkül - egy új Xsound Go-t. De nemrég tablet tokkal jártam úgy, hogy azt hirdették róla, hogy tudja az auto on/off-ot. Aztán kiderült, hogy nem, de valszeg nem a tokkal volt gond, hanem a tablet-ben nincs "hall" érzékelő. Ennek ellenére szó nélkül utalták vissza a teljes vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged