Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aureal
üzenetére
Nem fogom védeni az amazon-t, mert épp pont a Tribit MaxSound Plus terméklapján az elnevezés hibás (Tribit Xsound Go 20 M). Évek óta képtelen voltak kijavítani (pedig talán még én is jeleztem a hibát). Mondjuk ez inkább a shop hibája és nem az amazon-é ...
Ár+szállítás: Ha elnyomogatod addig ameddig mutattam (a fizetés előtti lépésig), akkor az összesítő az már tuti, mert beleszámolja a postaköltséget (ha van) és az Áfa-t is (ha külföldre megy a cucc).
Nekem volt Xsound Go is és MaxSound Plus. Mindkettő nagyon jó hangszóró, de nekem a MaxSound Plus jött be jobban a teltebb hangzás és a ki/be kapcsolható mély-kiemelés miatt. Annyival nem nagyobb és drágább, mint amennyivel többet adott nekem.
Úgy tudom, hogy mindkettőből van update-ed verzió. Ez ami a fenti link-en van már minden bizonnyal az updated (TWS, type-c).
Én a helyedben írni nekik (az a tuti-tuti). Itt nyomj az "Ask question"-re (An item for sale → Product details), majd írhatod is a kérdésed ..."Mert így akár vmi tamagocsit is küldhetnek, aztán kínlódjon velük az ember utólag?!"
Korrektek szoktak lenni. Nekem az amazon.uk-ről küldtek - a rossz / hibás hangszóró visszaküldése nélkül - egy új Xsound Go-t. De nemrég tablet tokkal jártam úgy, hogy azt hirdették róla, hogy tudja az auto on/off-ot. Aztán kiderült, hogy nem, de valszeg nem a tokkal volt gond, hanem a tablet-ben nincs "hall" érzékelő. Ennek ellenére szó nélkül utalták vissza a teljes vételárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- Diablo IV
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest