Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na pár nap Motion Boom vs. Motion+ összehasonlítás után én is csatlakozom azok táborához akik várják/remélik a 2 szerelemgyermekét.
Motion+ hangszeresebb és vokálosabb zenéknél domborít,a Boom meg elektronikus zenénél és hiphopnál.
Motion+ból hiányzik az az erő ami mélyorientáltabb zenék gerincét adja,cserébe a vokál és hangszerek “soványabbak”,a Boomnál meg megjön a dinamika ami Motionből hiányzik,cserébe ott gyengébb ahol a Motion jobb.
Ha jön egy mind2 eszköz hangját ötvöző Soundcore,akkor én biztos lecsapok rá.
Most aszerint fogom cipelni valamelyiket,hogy az éppen összeülő társaságnak milyen a zenei ízlése (sok lúd…).Van akikkel éppen a rock/metál megy,ott a Motion lesz a befutó szerintem,a tuctuc társaságnál meg a Boom.
Ettől függetlenül még mindig tartom hogy jó deal volt mindegyik,hiába 2 eszköz 2 különböző hanggal,még mindig olcsóbbak voltak együtt mint mondjuk egy Charge 5 egymaga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest