Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DopeBob #12843 üzenetére
Nekem 510-esem van, tökéletes nagyobb tárgyalóba is. Már ami a hangerőt és hangminőséget illeti.
Az egyetlen baj vele - és a 810-essel is szerintem -, hogy csak egy mikrofonja van, ráadásul az oldalán. Ostoba barmok tervezték: 3 mikrofon kellett volna körbe és egy külső mikrofonnak csatlakozó.
Amikor én vettem, még nem nagyon volt más alternatíva. A napokban láttam már Microsoft saját cuccát, de az vagy nem Bt-os vagy nincs akkuja, már nem emlékszek.
A Boombox-om is tud speakerphone funkciót, de abban olyan fos mikrofon van és úgy el van dugva, hogy bele kell beszélni konkrétan a lyukba, hogy hallják a túloldalon is.Szóval jó a Jabra, csak hangosan kell beszélni, vagy kell egy jó omnidirekcionális USB-s mikrofon és azt kell bedugni a konferenciás laptopba - amihez olyan hangfalat csatlakoztatsz, amekkora csak elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest