Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sooo!
Vifa Oslo vs Dockin D Fine+
nem akarok regényt írni,a vifa desing nagyon szép,nagyon igényes anyagokat használ.
meghajtani nem tudtam még,mert járatás alatt van,de 160at nem ér a vifa ez biztos...ahogy fentebb is írták a dockin mélyebbre megy,viszont középben és magasban elmegy vifa,de annyira nem hogy 110ezerrel többe kerül.van mélye,elég a zenéhez,de egy JBL-en nevelkedett usernek kevés lesz,ez biztos.inkább olyannak való aki érti a hifi vonalat és tudja,hogy egy zenében nem kell a mélynek zuhognia,hogy jó legyen.
Tehát az egész biztos,hogy eredeti árán nagyon túl van árazva,de azt mondom,hogy akinek van egy Dockinja,mint nekem, még a 60ezer is felesleges pénzkidobás,szóval biztos,hogy nem tartom meg,van itthon komoly hifi,az kiszolgálja az igényeimet,a dockin meg horgászni,kinti főzésekre bőven elég,a nagyon minőségi zenét nem ezektől kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest