- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11396 üzenetére
" ... négy darab Motion+-t rendeltem (...) és már mind a négy csomag túljutott a vámon ... "
Az mákos nagyon. Nekem is jött át - igaz régebben - ilyen vagy nagyobb értékű cucc, de az ilyen fura kerülőúton (Post NL-es tracking). Persze - állítólag - ez sem 100% garancia a sikerre. Szóval én főleg nagyobb és / vagy nehezebb dolgot nem merek így rendelni, mert az már kibukhat.
Neked milyen tracking-ed van? Majd ha megjött, fotózd már le kérlek a csomag címkét. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll rajta (ki adta fel, honnan jön, érték ... stb.)"Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak."
Most rövid időn belül ez a második sztori, amiből az jön le, hogy ez a Tronsmart-os egy szarrágó bagázs. Szemben mondjuk az Earfun vagy Tribit-el. Utóbbiakkal nekem van nagyon pozitív tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest