Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - iPad topik
 - Androidos tablet topic
 - Bambu Lab 3D nyomtatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mauzes
addikt
Sziasztok, nem tudom láttátok-e vagy mi az általános vélemény JBL-ekről, de a Spar-ban pontgyűjtővel elég jó áron lehet majd venni. A Charge 5 ára 43k, Xtreme 3 ára 70k, ezek kb egy huszassal vannak a bolti árak alatt.
Általánosságban én bírom a JBL-eket, hangzásban nem a legjobb, de azért még élvezetes, fun hangzásnak mondanám. Persze a legnagyobb előnyük a strapabíróság, víz és porálló, kültérre és ide-oda hurcolásra nagyon praktikus.
De azért gondoltam megkérdem, hogy tudtok-e adni jobb tippet, jobb minőséget hasonló áron. Az ár helyett inkább a hangminőség, méret és az általános termékminőség a fő szempontom, de a többszázezres termékek irányát nem preferálom. Engem a fentiek közül mindkettő érdekelne:
- Charge 5-től jobb hangszóró ~43k körül - itt kifejezetten a "fürdőszobai" Flip 3-asom cseréjére keresek valamit, amit lehet ide-oda mozgatni
- Xtreme 3-tól jobb hangszóró ~70k körül - ez pedig alapvetően egy konyhai-étkező helyiségben használt mindennapos háttérzenés hangszóró lenne, de előny, ha kültéri eseményekre is tudom használni (erre persze a Charge 5 is megfelelne, csak kicsit alacsonyabb minőségben)A Charge 5 "kategóriájában" egyébként pont itt a fórumon visszaolvasva futottam bele az Anker Soundcore Motion+-ba, ami oluv tesztoldala alapján jobb hangzásúnak tűnt és árban is kedvezőbb. Még a megbízhatóságról és akku tartósságról kicsit olvasgatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Battlefield 6
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Gaming notebook topik
 - S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
 - Linux kezdőknek
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
 - Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest