- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Notebook hibák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10950 üzenetére
Szeretem a mélyeket, de csak úgy, ha nem vesznek el a részletek és meg van a közép és a magas is.
Azt kell mondjam, h sztem nekem elegendő az a basszus, amit a Motion+ tud: [link] , [link] , [link] , [link]
Egyébként sztem Alan Ross az egyik legjobb szakmai tesztelő, az alábbi összehasonlítást néztem a napokban, de sztem még megfülelem 1x-2x:[link]
A másik kedvencem Antwan Richardson, ő is letette a haját: [link] és [link]Nem vagyok egy audiophile, inkább laikus, csak szeretem a kiegyensúlyozott hangzást (amellett, hogy azért bejönnek a fejtépő, gyomorszaggató basszusok is
), persze tisztában kell lenni ezen hangfalak korlátaival. Nyilván kísérletezgetni lenne jó az EQ-val mindkét cuccnál: a Boomnál az "A" formájú EQ lehet, h kiemeli a közepeket, de a többi rovására, ugyanúgy a Motion+-t is biztos lehet úgy hangolni, h brutálisabbá tegye a basszust. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő 30 W-os, kültéren mindkettőnek meg vannak a korlátai, hiába hirdetik a Bomo-ot "outdoor speaker"-nek és persze távolságfüggő is a dolog.
Valóban, a zene sem mindegy, a nickemből kifolyólag nálam a Depeche Mode a number one
, szorosan követi a U2, Paradise Lost, Vad Fruttik, FreshFabrik, Black Nail Cabaret, NIne Inch Nails, Massive Attack, Rammstein, Queens Of The Stone Age, Editors, Snow Patrol, Keane, Recoil, Nitzer Ebb, Faith No More, Placebo, INXS, Queen, The Beatles, Nephew, na nem sorolom tovább... Szóval főleg az elektronikával tűzdelt alter (+ egy kis elektronikus zúza, esetleg jófajta rock). Semmi tuccoskodás, dj-skedés.
kmarci25: mekkora király vagy!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest