Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10676 üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest