Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell
... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest