Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Akkor szólok, legyél szíves elküldeni.
OFF
Amúgy azért van 2k3 XP helyett, mert jobban bejött, hamarabb feláll a rendszer, nem szarakodik a hálózattal, ha összedugok két gépet (egyből kap a 2k3-as gép IP-t, míg az XP fél percig szüttyög, annak ellenére, hogy mindkettőn belső fix IP van beállítva), és IGEN, van ami gyorsabban is fut rajta (nem D3-ra gondolok, egy 1.3-as Tualatin...), terminál szolgáltatást meg felejtsd el XP alól stb.
Amúgy ha a trendi dolognál tartunk, nagyon trendi lett leszólni az embereket, hogy miért használnak 2k3-at. Legfőképpen azért, mert Campus-szal ugyanannyiba kerül, mint a sima XP, tehát a fenti okok miatt döntöttem a használata mellett. És bocs, ha valakinek a lelkivilágába tapostam ezzel. Segítséget kértem, nem észosztást. Azért szerencsére vannak, akik segítenek is.
ON
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest