Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

Viszont nekem is lenne egy kérdésem O.o
    Életembe nem használtam bluetooth-t még ezelött, és picit elbizonytalanodtam olyan téren, hogy nekem lesz ha minden igaz egy Sony Ericson v630i mobilom, ami támogatja a bluetooth 2.0t...ez szép és jó meg minden, viszont bnőmnek egy LG l600v mobilja lesz, ami sajna csak 1.2s bluetootht támogat :(
    Tudom tudom a kérdés hülye, hisz adja magát a dolog hogy egy 2.0s USBs Bluetooth visszafelé kompatibilis az 1.1 és 1.2s bluetooth-t támogató telefonokkal...nah de mégis, nézegettem neten ilyen "kompatibilitási listákat" és v630i sorra ott van, és jelen van és írják hogy támogatja, viszont az LGl600v-t sajnos sehol nem írják >> és ez picit zavaró, mert most nem tom hogy is van ez :D

Ezt az USBs bluetootht néztük ki megvételre....relatíve olcsó, márkáról csak jót írtak, 100 méterre hat, EDR-es, jól nézki és pici! :)
    http://www.bluetake.com/products/BT007SX/BT007SX_subS.htm

Szal kérdés röviden, akármilyen bluetootht veszek az tutira fog megfelelő szoftverrel kommunikálni bármilyen mobiltelefonnal, oda-vissza? :) a lehető leggyorsabban? :)

• BullZeye

veterán

válasz föccer #375 üzenetére

föccer úgy tudom, hogy egy átlagos normális Bluetooth egyszerre 1 alkalmazással tud kommunikálni, és cask azok tudnak egyszerre többel (fogalmam sincs pontosan mennyivel) amelyiken külön fel van tüntetve hogy EDR . azaz 2,1 mbit el másol és több eszközzel kommunikál, ez egy új technológia viszonylag

Új hozzászólás Aktív témák