Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Üdv!
Nekem is van egy Noname BT USB adapterem és meglepő módon Én is a BlueSoleil nevű progit kaptam hozzá.
Samsung Z-230-al használom. ha PC Studio-val használom csoda, de működik. Már ha a PC Studio működik stabilan és nem fagy le.
Megpróbáltam a BlueSoleilban is az adatmásolást. Ami meglepett az az, hogy amit eddig ráraktam a telóra PC Studio-val azt nem látja a Soleil csak a gyári dolgokat.
Megpróbáltam egy háttérképet átmásolni Soleil-al a teló kiírja, hogy fájl fogadva, de nincs rajta. Szóval nem csinál semmit.A telóm topicjában tájékoztattak róla, hogy ha az XP gyári USB driverjével telepítem az eszközt, akkor nem kell hozzá semmiféle progi egyszerűen windows-on belül tudok másolni.
Az Én BT adapteremet persze nem tudja telepíteni.
Tehát a kérdésem : Létezik valamilyen univerzális driver vagy valamilyen alternatíva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest