Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
Hikvision
üzenetére
Hali!
Na ilyen kis csodát vettem én is...
A müanyag tok felét kitölti a panel, és az antennának nevezett müanyag pálcika közelébe sem ér a panelnek... Azon kivül, hogy útban van semmi értelme.Tehát legjobb esetben is jobb ha classII (10m-es) A cd-n lévő driver az x64-es vistávak olvashatatlan, csak xp-s gépen látszanak a file-ok...A softwaregyártó honlapjáról letölthető vista kompatibilis 3.2.2.8-as driver 5MB korlátos..(bluesoleil) elvileg 15 dolcsiért meg is vehetnéd, de azt írja, hogy töltsd le a korlátozott verziót és annak help-jében van a megvásárolási lehetőség.Ami ott is van (buy gomb), csak a hivatkozás ahová mutat az az explorer szerint nem elérhető... Tehát megvásárolni sem tudom a 2250Ft-os adapteremhez a 3-4000Ft-os drivert...A programhoz létezik 2 féle törés is (exe file csere és patch ), de csak xp-n megy...Vistán nem kap ip címet az adapter csatlakozáskor, tehát nem kommunikál....(törés után)
Na erre varrjatok gombot!
Ja! és én GPS-hez használnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest