- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thony.80
tag
Ami elsőre aggasztó volt, a töltés ideje (brutál lassú) és az akksi idő (brutálgyors merülés)
Rootolás után viszont ment rá a Clean Master (be kell állítani azért) illetve annak a BoostCharge kiegészítője, így 1-2 óra a töltés, a kitakarított memóriának köszönhetően meg bírja majd egész nap.
Amiért én választottam, az a 4G kapcsolat és a Wifi (az ugyanis már a fejlettebb változat). Wifi tényleg nagyon erős, most az otthonomtól távolabb is veszi a jelet tök simán, de ha nincs wifim végre nem csak szütyörög, hanem megy 4g-n is.
GPS-t egyszer próbáltam pár másodperc alatt megtalált, de nekem nem létszükséglet de leírása alapján az is elég jó.
Vivo Smart Garmin okosórámmal is tökéletesen működik végre (a régi telómnál azért voltak gondok).
Meglepően jól össze van rakva szerintem, elég vastag is, hogy ne görbüljön el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest