Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszer már sikerült ennél egy jóval nagyobb méretet összehúzni 25 GB-ra. Most a BD rebuildernek egy újabb változatát kellett letölteni, mert az előző nem akart működni. Próbaképp a DVD Fab-bal ugyanabból a mappából kiindulva egyből lekicsinyítette, ráadásul alig egy fél óra alatt, de nincs menüje. Azért lenne jobb a BD rebuilder, mert ott lenne menü is.
Nem tudnátok egy rebuilder komplett beállítást bemutatni? -
-
válasz
sensor060 #667 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. Mivel ez még teljesen új dolog számomra azért kérdezek mindenféle dolgot.
Eleinte úgyis újraírható lemezzel kísérletezek, ezért érdekel minden megoldás. Majd ha belejöttem akkor már csak a minőségre megyek. Mondjuk az járható, hogy a több giga MP3 albumokat felírjam BD lemezre? Mint adatmantés. hogy ne a vinyón legyen?
-
Köszönöm. Nekem csak egy Intel Core2 Duo E4500-as procim van. Az elején még a beállításokban a Write to ISO file lett bejelölve. A Workfiles mappában lesz egy ISO képfájl vagy azt máshova teszi? Megint belenéztem a mappába, de csak egy csomo fájl van benne.
A BD Rebuilder most tart 70 %-nál.
Most töltök le egy filmet, az NFO-ban ez van: Video: 1920x1080, 23.976 fps, x264, ~10782 kbps. Az egész mérete kb. 15 GB. Ez valószínűleg MKV lesz? Lehet ebből rendes Blu-ray videót csinálni? Van olyan lehetőség, hogy BD lemezre több DVD filmet felírok? Mondjuk egy teljes évadot és lejátszani? Persze maradna a DVD formátum, csak úgy gondolom mint régen a DVD-re felment 5-6 divx film és úgy néztnk több részt. -
Sziasztok!
Van egy 36,5 GB-os Blue-ray film amit a BD Rebuilderrel szeretnék összehúzni, hogy szimpla lemezre tudjam írni. Beállítottam Target size BD-25-re ée 2 menetes kódolásra.
Tegnap este fél 7-kor indult, ment egész éjjel. Most reggel háromnegyed 8-kor a második menetet nyomja és 63 %-nál tart. Nem mondom, nem kapkodja el.Viszont megnéztem a
Workfiles mappa méretét és az most 35,5 GB. Hogy lesz ebből 25 GB-os szimpla lemez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest