- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Célegyenesben a Yettel TV
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz #92239104 #2587 üzenetére
De ez csak akkor működik ha a kicsomagolt release Blu-Ray egyébként szól a Nero is s az Imgburn is.
Mkv-ket Blu-Ray (UDF) szokás kiírni (Neronál).
További sok sikeres írást. GG72, Jeni, Flashget [Nagymesterek] s jómagam megpróbálunk segíteni ha baj van.
UI:
Bár én most csak a magam nevében beszéltem, de ők igazán segítő készek ahogy észre vettem a fórumon
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz #92239104 #2587 üzenetére
Akkor gondolom működött
Csak nem mindenki szereti a Nerot főleg az új veziókat, mert sok minden egyéb dolog van benne ami túl bonyolult és sokat foglal el. Ezért szoktam én is a portable verziót telepíteni ,semmi sallang csak az író progi és gyors mindent kiír.
Iso-nál DVD-BD-nél én is az Imgburn használom.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz #92239104 #2578 üzenetére
Nero 10-11-12 [Nero 11 Portable]
01, Indits el a programot.
02, Az aktív íroknál a Blu-ray író legyen aktív
03, Új gombra kattints (New)
04, Válaszd ki : BDMV-Video
05, Írás fülön állítsd be a írás sebességet BD-R 4-6X BD-RE 2X
06, Kattints az új gombra (New)
07,Két ablak jelenik meg az egyikben Inaktív (ált szürke színű) BDMV, Certifictae Mappák
( A jobb oldalon a saját géped könyvtár struktúráját látod)08, Megkeresed a csatahajó mappádat ahova letöltötted.
09, Be lépsz még nem látod, a BDMV, Certifictae mappákat áthúzod.
10, Ha valami nem stimmel jelzi a program, de valószínűleg ennek kicsi az esélye.
11, Írás fül (Write) itt adhatsz neve is a lemeznek (Címke felírat alatt), ellenőrzöd az írás sebességet és kiírod betesz a lemez az asztali és élvez.
-
baji
tag
válasz #92239104 #2583 üzenetére
Egy BD könyvtár-struktúra nagyjából így néz ki:
CERTIFICATE
----BACKUP
BDMV
----AUXDATA
----BACKUP
--------BDJO
--------CLIPINF
--------PLAYLIST
--------JAR
----BDJO
----CLIPINF
----JAR
----META
----PLAYLIST
----STREAMHa valamelyik mappa hiányzik azt csak simán hozd létre. Vagy futtasd át a BDRebuilder-el. Az szerintem létrehozza ami nincs meg, de egyszerűbb neked megcsinálni őket.
[ Szerkesztve ]
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2581 üzenetére
Azert mert a + utan neked kell hozzaadnod a BDMV es a Certificate mappakat. De ne haragudj (most mar sokadszor), de ennyire nem lehetsz bena...
Az ImgBurn-ben alapbol minden jol van beallitva, nem kell piszkalni, plane ha nem ertesz hozza.
Ha nem megy az ImgBurn, probald meg a Nero-t, ezt is ajanlottak mar korabban. -
M107
addikt
válasz #92239104 #2569 üzenetére
A képen amit linkeltél úgy veszem észre hogy adat lemezt írtál és nem video lemezt.
A BD video lemezen gyökérben ez található:
BDMV
CERTIFICTAEA Dvdnél :
AUDIO_TS
VIDEO_TSÍgy azonosítja be a lejátszó, ha ezek vannak kint a gyökérben akkor videolemezként viszonyul hozzá az asztali lejátszó.
-
M107
addikt
válasz #92239104 #2569 üzenetére
Személyes ajánlásom, gondoltam megpróbálok segíteni.
- Fogj egy Nero-t.
- Ott választ ki : BD-video alpont.
- Húzd át a file-okat (automatikusan az adott mappákból az U.a olyan mappákba.
- S írd fel a lemezre.[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2566 üzenetére
Hát én itt asszem feladom, majd mások talán segítenek. Mivel: én még nem láttam olyan asztali lejátszót, ami kiírja egy BD-lemeznél a mappa(!) címét, mintha valamilyen médialejátszó lenne. Ugyanez vonatkozik az MPC-HC progira is, ott a DVD/BD megnyitása opcióra kattintva csak mappát kellene megnyitni, nem fájlt.
Az EMTEC lemez meg igencsak felejtős, de ettől függetlenül szerintem nálad nem ez lehet a hiba oka, hanem valamilyen szoftveres dolog, mountoló program, stb.
Különben pedig igenis ezeket a mappákat kell látnod, mert így néz ki egy BD-lemez struktúrája, az teljesen rendben van.vypera: Ha biztos vagy benne, hogy minden okés a kiírandó anyaggal, akkor nyugodtan írhatod ki egyből ISO-ból, de ha előtte bele akarsz nézni, akkor tömörítsd ki WinRar-ral.
-
törölt tag
válasz #92239104 #2566 üzenetére
JA Lg Blu Ray íróm van és Emtec újraírható lemezre írtam ki ImgBurn progival,de a számítógépen is csak úgy játszat le a Media Player Classic Home Cinema.hogy a lemezen amit írtam belépek az almappába és a STREAM almappában kattintok rá,szerintem egy íti lemezen nem ezeket a mappákat kellene látnom
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2562 üzenetére
Most mi lássa mit és mi mit nem? Bocs, de nekem ez kezd tiszta káosz lenni, így nehéz segíteni.
Az asztali lejátszód nem látja a lemezt? Mert a PC-d látja, azt ez a screenshot bizonyítja. Ha a PC-d látja, próbáld meg lejátszani valamilyen szoftverrel, pl. Media Player Classic Home Cinema.
Ha az asztalid nem ismeri fel a lemezt, akkor jön a következő kérdés:
- Milyen lemezre írtál és milyen íróval?Most látom, hogy van valamilyen mountoló progi a gépeden? Azonnal vedd le, vagy tiltsd le írás közben!
Igen, a 3. megoldás a jó, az egész mappát fel kell írni, de szerintem ezt elég világosan leírtuk már tegnap este is.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2540 üzenetére
Az egész Csatahajo.2012.Remux.BD25.AVC.DTS.Hun-BMG mappát írd ki ImgBurn-nel (Fájlok/Mappák lemezre írása opció) és kész.
Egyszerűbben is megoldhattuk volna a problémát, ha nem Mekkából indulunk el...
Másik jótanács: ha először írsz BD-t, használj újraírható lemezt. Kevesebb mérgelődéssel jár és költséghatékonyabb, mintha elkukázol néhány egyszer írható lemezt.
Közben látom Joshi kolléga szemléletesebben megoldotta a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2535 üzenetére
Ne haragudj, de felejtsd már el ezt az AVCHD formátumos dolgot, amit letöltöttél az egy normális Blu-ray. Az más tészta, hogy az m2ts fájlt a windows miért mutatja AVCHD-ként...
Máshol kell keresned a hibát, lásd: [link] Meg egyálatlán mit írtál ki lemezre? Csak ezt az egy fájlt (adatként?), vagy az egész fő mappát (amiben benne vannak a BDMV és Certificate almappák)?
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2530 üzenetére
Jaj!
Ez egy teljesen normális BD-anyag, még jó, hogy ha darabokra szeded, akkor a legutolsó mappában egy m2ts fájlt fogsz találni, amit a win avchd-nak hisz (rejtélyes módon).
Akkor már csak arra kellene rájönni, hogy ha kiírtad az egész fő mappát (amiben pl. a BDMV mappa is van) Blu-ray lemezre, akkor az miért nem ment az asztalidban. Itt jönnek aztán az olyan kérdések, hogy mivel írtad ki a lemezt, milyen lemezt használtál, milyen írót, milyen írási sebességet, stb.
-
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2524 üzenetére
És annak az AVCHD-nak, amit ki akasrz írni, mi volt a kiindulási alapja? MKV fájl? Ha igen, akkor veszed az eredeti fájlt, megnyitod TS Muxer-ben és csinálsz belőle Blu-rayt (ki lehet választani mi legyen a célformátum), illetve a fejezeteket is meg lehet adni hogyan állítsa be, pl. 5 percenként.
Én ezt a Freemake Video Converter-t nem ismerem, így ehhez nem tudok mit mondani, hogy azzal mit és hogyan kell csinálni.
-
gg72
veterán
válasz #92239104 #2520 üzenetére
Gyári Blu-ray filmek formátuma? Nem igazán értem a kérdést. Blu-ray formátum, BD-ROM: [link]
Ha AVCHD formátumra akarsz kódolni, vagy átalakítani, akkor TS Muxer, vagy MultiAVCHD programot kell használni. Az AVCHD lényege, hogy DVD lemezre kerül felírásra HD (=BD) anyag, így nem igazán értem, hogy miért csodálkozol azon, ha a kódolás végén 4.3 GB-ot kaptál, ui. ez az egyrétegű DVD mérete. Ennek így kell lennie. Illetve lehet még 8.5 GB-ot megadni, ez a kétrétegű DVD mérete.
Ha MKV-t akarsz asztali lejátszón megnézni/lejátszani úgy, hogy az eredeti méret ne változzon, akkor szintén a fenti programokat kell használni, csak célformátumnak ne AVCHD-t adj meg, hanem Blu-ray-t és máris nem fog tömöríteni, feltéve, hogy a kiindulási nagy nem nagyobb 23.2 GB-nál.
-
M107
addikt
válasz #92239104 #2010 üzenetére
Cd-t dvd lemezt tud írni olvasni?
Mert ha igen akkor valószínűleg a Bd lézer dióda ment ki 25% adok neki.LG típusa gondolom még garis? próbáld ki egy másik gépben és ha ott se megy akkor ha garis akkor csere, ha nem akkor venned kell egy újat.
Persze csak ha gondolodSzemélyes vélemény LG kerüld optikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest