- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajusz2010
tag
válasz olasz69 #5352 üzenetére
Igazad van, létezik test mód benne.
Ugyanakkor már többször hibaüzenettel elutasította az IMG Burn ezt a lehetőséget.
Nem maradt más megoldás: újraírhatón kipróbálni. Vagy sikerül vagy nem.
Jártam úgy, hogy kb. 70% környékén sikerült az IMG Burn-nek és az Ashampoo-nak is feladni olvashatatlan hibával az írást.
A DVD Fab valóban nem jó írásvédettre.
Egy megoldást találtam: MKV-ból készíteni ISO-t, majd azt kiírni. Ez sem mindig járt sikerrel a védettség miatt. -
hakos1987
őstag
válasz olasz69 #5277 üzenetére
igen, imgburn-be betallózom az iso file-t.
újabb fejlemény: imgburn-be nem volt bekapcsolva a "use normal for bd video discs" és a "dvd-ram/bd-re fastwrite"
Miután ezeket bekapcsoltam, eltűnt az a "hiba" hogy gyorsformázás után csak 1x-esen ír, hiába állítom be 2x-esre. Láss csodát, a lemezt is megírta! Viszont lejátszva ahol jönne a 2. réteg megáll az egész és fejezetet sem lehet ugrani... Ezt követően kivettem a pipát a fastwrite elől, így újra 1x-esen írta, és újra meg is akadt a folyamat a 2. rétegre való írásnál.szerk: egyébként max 2x-esen lehet írni a lemezt, 2x-esre állítom az imgburnt, de átlag 2,2x-esen írja, a max meg 2,3x. Amúgy 1x-es írásra nem tudom állítani, mert azt írja, hogy az eszköz nem támogatja az 1x-es írást.
Ez nem okozhat gondot?[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
-
hakos1987
őstag
válasz olasz69 #5269 üzenetére
Nah, tegnap óta tapasztalatok:
Egy másik filmet sikerült kiírnom 45gb méretbe, de nem iso volt. Ezen felbuzdzlva kicsomagoltam az iso-t és adatként próbáltam kiírni, de továbbra sem megy, ezekszerint csak ennek az egy filmnek a kiírása.
+1 érdekesség: ha teljesen formázom a lemezt, 2y-esen ír, de ha csak gyorsformázom, hiába állítom 2x-esre, max 1x-esen ír....
Visszatérve: amit kiírok filmet, nem tudom hogy ír egyik rétegről a másikra, de ugyanazt a nagy méretű fájlt az 1. rétegen kezdi és a 2. rétegen kéne folytatnia. Ez lehet gond? Mert Nero kiírta, ami ugye össze-vissza írt, csak a filmet úgy nem lehetett lejátszani. Szóval úgy gondolom, a hiba valahol ott lehet, hogy azt a fájlt nem tudja a 2. rétegen folytatni....
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Zsoó
tag
válasz olasz69 #5260 üzenetére
Köszi! Azóta becseréltem azt is erre: Pioneer BDR-209EBK dobozos., mert már beszerezhető volt ez is az üzletben. Éltem a 2 hét elálláasi jogommal, és szó nélkül kicserélték. Ez a 209EBK már támogatja a DVD Ram írását is, míg a DBK nem. Van egy pár Dvd Ram lemezem. Most már határtalan az örömöm.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Zsoó
tag
válasz olasz69 #5258 üzenetére
Az Asust még júliusban vettem, és mikor nem írt Bd-t beadtam a szervizbe. Megtévesztő volt a honlap mert nem írták hogy csak Bd olvasó Dvd író kombó. Fel sem merült bennem hogy ilyen van még. A szerviztől kaptam szerdán egy smst hogy nem tudják javítani sem cserélni ezért levásárolhatom az árát. Volt olyan Pionner író amit kérdeztem, így tehát megvettem azt.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest