Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    Engem inkább az keserít el az egész lejátszó-piac jelen állásában, hogy fogalmam nincs, mit fogok majd venni akkor, ha egyszer kileheli a lelkét a Cambridge CXUHD-m. Nem igazán látom a méltó utódját a piacon. Borsódzik a hátam a Sony, LG, Pioneer műanyag-hatású lejátszóitól, funkcionalitásukat tekintve sem látom az utódot bennük.

    Nem értem, hogy miért nem maradhat egyetlen prémium gyártó sem a piacon, aki a high-end igényeket kiszolgálná, mint ahogy a Cambridge vagy az Oppo tette. Ha szeretne az ember egy masszív, szálcsiszolt alu előlapos, 5-6 kilós, minőségi futóművel szerelt, príma elektronikájú lejátszót, akkor az kb. esélytelen vállalkozás? Talán a Reavon lehet alternatívája ezen prémium lejátszóknak? Fogalmam sincs, hogy az is hogyan viszonyul pl. flexibilitásban, vagy tartósságban a Cambridge/Oppo vonalhoz.

    Szerencsére még nem kell ezen gondolkodnom, mivel a CXUHD hibátlanul teszi a dolgát, de tisztában vagyok vele, hogy egyszer el fog jönni ez az idő és a gyűjteményemből nyilván 5 év múlva is a maximumot szeretném majd kihozni.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák