Hirdetés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Nos az utobbi idokben nemsoksemmi tortent, elvagyok mint a befott. Ma megjott az uj monitorom, egy 19'' ViewSonic vx924-es 5ms valaszidovel. Szuper darab, mar most beleszerettem (ugytunik a bogarak is,mert azota nem gyozom lehesegetni oket rola ujsaggal...).
Igertem rakok fel fenykepet majd a munkahelyemrol, de amilyen szetesett vagyok mostanaban, elfelejtettem mind a ket alkalommal elvinni a fenykepezomet...
Par napja felhivott egyik johaverom Virginabol, hogy felmond a munkahelyerol. Eleg erdekes tortenet, bar nem fogom leirni az egeszet. Az a lenyeg, hogy rendesen ki lett picsazva, olyan magyarok altal, akiknek o segitett munkat szerezni es o vitte oda oket. Tudom, hogy o is hibas, mert idegesitette, hogy az egyik gyereket 2 het alatt fonokke neveztek ki, o pedig mar ott van 2 eve es neki is ajanlottak mar fel, de nem vallalta el. Mostmeg az idegesiti, hogy az a gyerek a fonoke aki 2 hete van ott.
En mar megkezdtem a targyalasokat az ismeroseimmel Los Angelesben, hogy hol tudnek elhelyezkedni valami normalis helyen, mert itt mar kezd elegem lenni a varosbol. Ramfel a valtas, tul regota rohadok mar itt.
Aktív témák
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest