Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kerti kisházam sarkába szeretném Dom WiFi-s kamerát rakni, aminek van mobil allpja, eseleg USB vagy felhő mentése. Nem kell nyomkovetés vagy bármi.Mint tudnátok ajánlani az olcsóbb szegmensből?
-
laccy88
senior tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy vagy kettő kamerát, amelynek a következő kritériumoknak kellene megfelelni:
- wifi
-1080p
- kültéri
- x és y irányban tudjon pásztázni
- infra
- saját hálózati eszközre (nas) tudjon rögzíteniTudol ilyet ajánlani <20e Ft kategóriában?
Köszi! -
janesart
tag
Sziasztok! Vettem egy olcs 2 db wifi kamerat, jol mukodnek, wifin keresztul, az icsee mobil alkalmazassal gasznalom es a gindom hogy ha mozgasra rogziti a videot, felhobe es kuld ertesitest, es csak wifin keresztul tudom visdzanezni, mobilneten nem! Nem ertem miert, pedig engedelyezve van mobilrol nincs korlatozva! Van otlet mitol lehet? Mobilnetrol tudom a kamerat mozgatni, csak a felvett par masodperces vidot nem tudom visszsnezni amit cloudba tolt fel!
-
énvagyok2015
csendes tag
Sziasztok!
Kérem a segítségeteket, 1000 éves DVR típus: DH-DVR0404LE-AS ezt analók kamerákkal használtam. Most vettem egy AHD kamerát, típus: TMEZON model MZ-BAH0202B.
Probláma fut a kép. csíkoz.
A DVR rögzítés PAL nem tudom változtatni,
a kamerán azt írták PAL/NTSC de a küldött kamera System: NTSC
ezért csíkoz?
Ha ugyan ez lenne elvileg a felbontás 1920x1080 de PAL rendszerben akkor jó lenne
vagy nem kompatibilis a DVR 1280x1080 felbontással?
Kérlek segítsetek mi a megoldás.
Köszönöm -
Őrködő
újonc
Szia! A kamerát 50 gb adatforgalommal bőven elketyeg az nagyon sok, csak akkor fogyaszt adatot ha rá mész a kamera képére és nézed ami forgalomban nem sok. A mobilnetes router jó ötlet azzal tudsz wifis kamerát csatlakoztatni. Vezeték nélküli kamerákat találsz itt: https://orkodo.hu/vezetek-nelkuli-kamera
-
xmann
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az alábbi problémára: Jelenleg egy jó pár éves kamera van felszerelve a házunk utcafrontjára, viszont cserére szorul a kamera mert vibrál a képe. Ennek a kamerának van egy gyári 30 méteres kábele ami gyárilag van a kamerába aplikálva a másik vége pedig utp vég. Ez az utp vég bemegy egy utp pva/d transceiver-be és egy régebbi tv koax bemenetére van kötve így látjuk a kamera képét. Milyen kamera lenne a számunkra megfelelő választás ami tudna ugyanígy működni, esetleg pluszba ha ezek mellett wifire is tudna csatlakozni és egyszerre lehetne tv-n meg telefonon is nézni a képét az lenne a legtutibb. (Ha csak az egyik lehetséges akkor a tv a fontosabb)
A segítséget előre is köszönöm -
Levi123
senior tag
Szia!
kalkulátor -
kircsi28
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék 1 db kültéri forgathatós kamerát, de ahova tenném nincs internet így egy mobilnetes routerről menne amiben 50 gb adatforgalom van. Elég lenne ez egy hónapra, egyáltalán honnan tudom meg mennyi adatot használ egy ilyen full hd kamera?
van erre képlet ki lehet számolni?
köszönöm -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Panel házban lakok, bérlek egy pincét és oda szeretnék betenni egy biztonsági kamerát. Egy nagy bajom van, hogy ott már nincs wifi jelem. A kérdésem az lenne, hogy egy mobil wifi hot spottal meg lehetne ezt oldani? Azzal össze tudom majd párosítani a kamerát, hogy telefonomra is értesítést küldjön?
Köszönöm! -
jani0625
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Van 4 db SD09W ip onvif kamerám, amiket banggodról rendeltem, sztem banggood saját termékeke. Alapvetően tök jók, camhi appal és sd kártyával használva minden király.
Viszont gondoltam veszek egy dvr-t, ami egy HIseeu N1016 lett, bele egy wd40purz viynóval.A gond a következő, hiába dugom be az rj45-be a cat5e kábelt, a network testelésnél hibát ír. VAn egy csomó adat, ip címek, mask stb amiket gyárin hagytam de így nem jó, nyilván nem tudok beállítani kamerát sem, nem is talál semmit ha keres.
A netem digi 1000-es, asus routerrel, de routeren keresztül és azt kihagyva sem lesz online(xmeye az appja, az is azt írja offline).
Mit gondoltok milyen beállítás kéne vagy mi lehet a gond?
köszi
J
-
bucc
csendes tag
sziasztok
hikvision, illetve green vision beltéri rendszerből vettem ki merevlemezt. Létezik olyan program amellyel win 10 alatt meg tudom nyitni a fájlrendszert, vagy ez valami biztonsági dolog és csak a beltéri egységek férnek hozzá?
különböző progik , hd sentinel és particionáló programok látják a merevlemezt, de a sajátgépben nem látható.
linux partició olvasót már próbáltam.
bármiféle segtséget meghalgatok, előre is köszi mindenkinek. -
Szpilu__25
tag
Sziasztok, olyan lyukra futottam, hogy vettem egy Dahua halszemoptikás ip kamerát, de nincsen neki infra megvilágítása se infra cut/infra szűrője, lehet ezt megtámogatni külső infra vetővel szerintetek?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Szükségem lenne egy wifi,sd kártyás, forgatható kint kamerára 30e ft körül van e ilyen aminek jó a képminősége is.
-
szitilevi
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni egy 3-4 kamerás rendszer ki építesében?Sajnos nem igen van benne tapasztalatom. Milyen kamerát érdemes venni illetve milyen egységet?
használata: fészer megfigyeléséhez kellene úgy 10-20m távolságig jó lenne ha szép kivehető felvételt tudna illetve éjjellátó képes lenne. max 150k-t szánnék rá.
Üdv: Levente -
Tepsifüles
tag
Sziasztok,
családi házhoz szeretnék kültéri kamerarendszert:
-nem kell világvégéig ellásson, de azért a felbontás jó legyen (kerítéskapu kb 8-10m)
-rögzítős rendszer
-lanra(routerre) rá lehessen kötni, hogy elérjem pl melóhelyről és "bele tudjak nézni"
-ha lehet azért éjjel is lásson
-ha lehet akkor bekapcsoljon mozgásra
nem nagy ház, 2 bejárat (elöl-hátul) + 1 telekbejárat.
Anyagilag nem vagyok eleresztve, mert most újítom a házat, főleg amiatt kell, hogy mikor nem vagyok otthon, akkor rálássak. 50-100 közt gondoltam rá bruttó költeni. -
vampire17
addikt
.
-
matahari123
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék egyszerű kis kamera kiválasztásához, amit kizárólag arra használnék, hogy ipaden bármikor lássak a teraszról egy jó képet, (sötétben is!), hogy amikor a macskám felbukkan, elmenjek beengedni, ne kelljen esténként félóránként feleslegesen kimászkálni. Ne röhögjetek, nekem az fontos, itt a hideg, a nyávogását bentről nem hallani.
A kamera elég ha keveset tud, de azt jól tegye! nem kell rögzítés, kábelkapcsolat stb.
A teraszon egy nagyon védett helyre tenném, kiváló wifi jelet kapna, konnektor közel. Beltéri kamera nem lenne jó? Vizet nem kapna, vagy a hőmérséklet miatt is fontos hogy kültéri legyen? Kb 10-15 m hosszú 4 m széles sávról kellene, éjjel-nappal jó minőségű, valós idejű képet adnia IOS alkalmazásra. Csak ennyi kellene, nyilván, ha ezen felüli a tudása (hangkapcsolat, forgathatóság, zoom stb) az előny, de nem lényeges. 20 ezernel többet nem szánok a dologra. Annyiféle, számomra ismeretlen márkát látok, a legtöbbről jó és rossz vélemény egyaránt olvasható, teljesen el vagyok veszve, adjon már valaki tanácsot, aki képben van. Köszönöm előre is! -
modflow
veterán
Jelenleg van egy ilyen kamerám:
Media-Tech OUTDOOR SECURECAM HD (MT4052)Viszont már a t**öm -tele van azzal, hogy elveszti a wifi jelet, nem tudok rákapcsolódni a távolból. Néha nem írja a benne lévő sd kártyát.
Tudnátok egy kb. fenti tudású, de megbízható kamerát ajánlani?
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene.
Kültéri kamerát keresek. Tápellátást tudok neki adni viszont más vezetéket nem akarok. Így olyan kamera kellene ami interneten keresztül rögzít. Wi-fi-t tudna fogni, mert van a házban. Sd kártya is egy opció de ha betörő viszi a kamerát még egy sd kártyát is kap... így mindenképpen kellene valamilyen más rögzítési mód.
Olyat találtam amit nézhetek élőben de nem akarom folyamatosan nézni ha épp nem vagyok otthon.
20-25 ezer forint körül gondolkodnék. Kültéri, tehát Ip65-66.
Létezik megoldás?Köszi.
-
inci67
tag
Helló látom te tudnál nekem segíteni, van 1 kamera rendszer nálam, de a táp meg a kábelek a falba maradtak. Már meg néztem milyen csatlakozok kellenek, meg mi, hogy van bekötve. Tudnál nekem küldeni pár képet emailbe, hogy vannak bekötve a dolgok (kamerák, csatlakozók, táp, és a felvevő egység). Ha nem gond neked, és nem veszed tolakodásnak.
toth.ymre19@gmail.com -
Redplee
senior tag
Sziasztok!
Üzletemben van egy kiépített kamerarendszer amihez van egy NVR vagy mifene. (Ugye amibe belemennek a kamerák).
Az egy D Vision nevü csoda és pont arra nem jó amire ki lenne találva: Mobilról nem tudom nézni a kamerák élő képeit mert kaksi a szerverük, meg PC ről sem tudom nézni mert csak internet explorerrel kompatibilis (...).
Szóval szeretnék egy olyan NVR-t amikbe bele lehet kötni a kamerákat, tudom mobilappból nézni (megbízhatóan!!!) és akár PC ről is, vagy akár a beépített HDD miatt visszanézni a történéseket.
Milyen eszközt ajánlanátok a célra?
Nem értek nagyon a témához, küldök egy képet a hátulján levő csatlakozásokról, aki ért hozzá gondolom ebből meg tudja mondani, hogy milyen csatikkal vannak a kamerák belekötve és olyan NVR kéne ami menne ezekkel.
-
válasz
pandras2000 #71 üzenetére
-
pandras2000
csendes újonc
válasz
pandras2000 #70 üzenetére
Úgy tűnik ez a topic elcsendesedett, és a hozzáértők máshol vannak.
Ha esetleg lenne valakinek javaslata és tudna ajánlani olyan topicot, ahol zajlik az élet ..., kérem, ne fogja vissza magát!Szerintetek hol lehet ebben a "kamerás megfigyelőrendszer" témában kérdezni, ahol hozzáértők és/vagy rutinos és lelkes amatőrök (is) szoktak válaszolni?
-
pandras2000
csendes újonc
Sziasztok!
Egy Identivision ICR-PH8296i rögzítőre épülő analóg kamerarendszert szeretnék bővíteni, fejleszteni. Jelenleg 960H-s analóg kamerák vannak rajta (3 db). A rögzítő alkalmas IP kamerák kezelésére is. Lehet rákötni csak IP kamerákat, és lehet analóg + IP kamerákkal vegyesen is működtetni a rendszert.Ha van itt fórumon olyan, aki szintén ilyen rögzítőt használ, akkor érdekelne a véleménye az alábbiakról.
- Milyen gyártmányú/típusú kamerákat használ?
- Mekkora területeket figyel meg velük?
- Hány darab kamerát használ?
- Az IP-k mellett használ-e analóg kamerákat?
- Kültéren vagy épületen belüli kamerákat használ?
- Kültéren milyen hatékonysággal működik az éjszakai megfigyelés, éjszakai felvétel rögzítés?
- Mik a tapasztalatai (rögzített felvételek minősége, élőkép minősége, stb.)?
- Mennyire elégedett a rendszerével?Esetleg lehet erre a rögzítőre AHD kamerákat is kötni? Vagy olyan kamerákat, amik a már kiépített analóg rendszer vezetékeiről (adatkábel, tápkábel) működtethetők?
Milyen irányba célszerű elindulni, ha bővíteni akarom a rendszert? -
huan
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy kültéri ip-kamerát, de mivel nincsenek nagy igényeim, ezért a csőkamera bőven megfelel, forgatni nem szeretném. Tudnátok irányt mutatni milyen márka és típus között keresgéljek (nem külföldről rendelve, minőségi kamerát szeretnék), ha a kamerát:
- nem tudom fedél alá tenni, tehát az időjárási viszonyok mindig érni fogják
- kb. 25m-re lévő autómat szeretném megfigyelni majd, tehát éjjel odáig "ellásson"
Köszönöm -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék telepíteni valami olcsóbb kamerarendszert, Ali-ról néztem ki egy központi egységet hozzá, ezt:
Meg ehhez vennék első körben 1 kamerát, de Ali-n van 100 fajta kb, azt még nem tudom.
Eddig itt járok.
A cél most annyi, hogy egy kamerát kitennék az utca felé, hogy lássam ha jön valaki, a központi egységet a padlásra, 2 db hosszú (10m-es) HDMI kábellel (és egy Y elosztóval) rákötném 2 monitorra (ház + iroda), a monitorok egész nap mennének, és amikor csönget valaki, csak elég lenne oda nézni, hogy ki jött.
Később vannak tervek az egész udvar bekamerázására, akár a szünetmentes üzemeltetésére is, akár távoli eléréssel...
Nem jártam még nagyon utána, szívesen fogadok minden tanácsot.
Amúgy nincs valami pörgősebb fórum vagy Facebook csoport? Nem találtam.
-
minek?:S
őstag
Üdv! Egyszer már írtam, akkor nagyon nem tudtunk előre haladni a dologgal, most kicsit konkretizálódott is a téma, meg hátha:
1 db kamerát szeretnék venni, olyan 25-35k között, ~15 méterre nézne. Mi olyan van ami ajánlott? Vagy még mindig semmi? Nem tudom merre tudnék elindulni. Jó lenne vezeték nélküli.
-
lenovomen
aktív tag
Vettem egy hikvision hilook ipc-d140h kamerát, miért nem működik megfelelően a mozgásérzékelés értesítő? Sokszor false riasztásokat küld és van olyan, amikor elsetalok előtte azt észre se veszi.. mitől lehet ez?
-
Nekem már részben Hikvision alapokon van a rendszer. Turbo HD bullet kamerát vettem. Az agy meg minden régi kínak, de ezen a vonalon maradok majd már fix. 8 kamera, 2MP stb. A kamera vissza van butítva dr sokkal jobb így is mint hittem.
Többen is a hikvisiont mondják amúgy. [link] -
Patics
tag
Egy hete vásároltam és telepítettem egy 4x2MP, AHD kamerás, 2 térmikrofonos, 8 csatornás rögzítős, 120m UTP kébelt igénylő, 2 kül, 2 beltéri elhelyezéses Fisotech kamerarendszert.
Ha valakit érdekel tapasztalat, szívesen megosztom.
Most rövíden csak annyi, hatalmas csalódás! Bár működik, de sajnos csak töredékét tudja annak ami a leírások, tájékoztatók alapján elvárható lenne. A mozgásérzékelés, risztás, email küldés, csak parasztvakítás, nagy kamu... A leírások, használati utasítások megtévesztőek, nagyon hiányosak. Még a telepítői leírás is majd a fele funkciókról semmit sem ír, a maradékról is részben csak angolul.
Az ügyfélszolgálat telefonon segítőkész, de van kb. 40 kérdésem. Most telefonozzam le? Leírást, kiegészítést nem adnak.
120 ezer volt, működik, ennyiért nincs jobb, de szerintem 50-et se ér.. Ennyi.
-
törölt tag
Üdv: a következő lenne az igényem:
Kellene egy éjjel is látó térfigyelő kamera.
1. kérdés: milyen módon történhet az áramellátás?
2. kérdés: nekem az kellene, hogy mentse folyamatosan merevlemezre, és mondjuk 3 naponként törölje.
3. Az is jó lenne, ha WiFi-n küldené... -
bigyo108
aktív tag
Van olyan fórum ezzel kapcsolatban ami nem IP kamera ?
-
Szia. Úgy néztem közelít a 100k-hoz a jó kategória 4 kamera esetén. 960H minőség esetén nem épp rendszám leolvasós a téma, max ha pár méterre van. Nekem rengeteg a kérdésem de sehol senki aki válaszolna. Pl 800TVL-es mind. Ha veszek belet ami 1200-as de szintén csak 960H akkor menni fog e. UTP balunnal készülök építkezni mert van egy törött koaxom és akkor már UTP-te építek. Az pár kört kiszolgál táppal együtt. Fogom magam és rendelek próbálok azt majd kiderül. Pedig van riasztós ismerősöm.
-
bigyo108
aktív tag
Szép napot,
Milyen kamera szettet ajánalnátok otthoni felhasználásra kültérre éjszakai mód is legyen benne. ( 4 kamerás szett )
50-60.000 FT-ból mit lhetne kihozni?
Nem kell full top kategória, persze az nem is ilyen árban van.
De azt sem tudom, hogy az 1MP-től mit lehet elvárni.Köszönöm előre is.
-
Üdv! CK-PA9604 benne egy 500-as HDD. 3 kamera. Hogyan kell élete kelteni? Ment korábban azt mondják. Köszi!
-
-
Meghivott
addikt
Üdv, kültéri kamerát szeretnék.
- 1 db
- kutyák felügyeletére
- jó minőségű kép
- androidos mobillal kapcsolat
- zoom és forgathatóság nem feltétel de előny
- van olyan ami nem hálózatról hanem valamilyen saját áramforrásról megy?
Köszi -
adam900331
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben a meglévő 4 kamerás analóg megfigyelő rendszeremet szeretném leváltani IP alapú HD kamerákra. Sok webshopon néztem komplett 4 IP kamerás rendszert, külön rögzítővel, de jelen véleményem szerint ezt olcsóbban is ki lehetne hozni mint mondjuk br. 100 e Ft. Tehát egy olyan általam összeállított kamera rendszert szeretnék, ami később ha úgy alakul könnyen bővíthető, az IP kamerákat nézve ár-érték arányban jónak számít, nem kell hogy wifis legyen, tudjon PoE-t. A rögzítőt tekintve nem feltétlenül gondolkodok csak IP kamera képeinek a rögzítésére szolgáló eszközre. Szóba jöhet még bármilyen gyártó specifikus kamera és a hozzá tartozó Windowsra telepíthető rögzítő szoftverre. Vagy esetleg ONVIF szabványt támogató IP kamera+ONVIF szabványt támogató szoftverre?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
minek?:S
őstag
Üdv! 3-4 kamerás rendszert szeretne venni apám, keret nem sok lenne rá, új legyen mindenféleképp, kültérre, 40k körül.
Eddig ezeket nézte ki:
Melyik lehet az ,amelyik a legjobban megéri, nekem talán a középső az ami a legjobban tetszik, az utolsó viszont tényleg 80k-t érne alapból?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
bantifa
újonc
válasz
LgH815Fan #47 üzenetére
Helló!
Lerövídítem a választ.
[http://biztonsagikamera.bolt.hu/]
Szerintem ha felveszed velük a kapcsolatot megrendelés nélkül is segítenek a megfelelő biztonági kamera rendszer kiválasztáságan.
Sok szerencsét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest